Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Działa w ogóle na kogoś z was ten idoser? Oraz czy miał ktoś jakieś ciekawe efekty medytacji?

Ja na razie biorę się za OOBE, ale na razie bez efektów. Autohipnoza jak na razie daje mi efekty na granicy placebo. Medytacje to stosowałem w celu uspokojenia, muzyka rzeczywiście potrafi wpłynąć w subtelny sposób na percepcje, to samo trening na siłowni, taki naturalny antydepresant to sport. Idosów słuchałem, podchodziłem do tego nie raz, ale bez efektów. Jeszcze słuchałem kiedyś takich drgań (nie pamiętam nazwy) i rzeczywiście coś było na rzeczy.
Uwaga! Użytkownik filip369 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 2 / 0
Dla mnie idoser to lipa. Ten szum na tyle utkwił mi w pamięci, że po każdym przekaraniu się maczanką te piski były na poczatku dziennym i za nic w świecie nie mogłem tego opanować.
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 1329 / 58 / 0
idoser to chuj, oszustwo. Jeśli ktoś chce odmiennych stanów świadomości to polecam głodówkę albo długotrwały brak snu, medytację, świadome sny, OOBE.

To może nie jest 'odmienny stan świadomości bez użycia wspomagaczy', ale co roku po woodstocku mam kocioł w głowie na trzeźwo. Najpierw tydzień oporowego palenia, picia & innych używek, mało snu, mało jedzenia, wysiłek fizyczny w pełnym upale. A potem, wracając łapy się trzęsą, przed oczami się przewraca i w ogóle jest gromki stan odmiennej świadomości.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1957 / 230 / 0
No trudno żeby po tygodniu oporowego picia, palenia i ćpania nie być przeryranym :rolleyes:

Polecam świadome sny.

zły dział :retarded:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 13 / 0
filip369 pisze:
Działa w ogóle na kogoś z was ten idoser? Oraz czy miał ktoś jakieś ciekawe efekty medytacji?
Cześć, Filipie. ;) Próbowałem kiedyś kilkunastu dosów, ale mało które wykazywały jakiekolwiek działanie, choćby placebo. Ruszył mnie tylko QuickHappy puszczony dopiero za którymś tam razem, kilka erotycznych oraz Codeine. A wszystkie działają dość podobnie, szumami próbują oszołomić człowieka, ale żadne ćpanie to to nie jest... :D
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2015 przez PoppyLov3r, łącznie zmieniany 1 raz.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 41 / 2 / 0
Potwierdzam powyższe, testowałam I-doser parę lat temu bez żadnych widocznych efektów. Jeśli chodzi o odmienne stany świadomości to LD jest bezproblemowe ( kiedyś stosowałam technikę Don Juana, pierwsze efekty: po 2 tygodniach ). Dosyć łatwo jest też wywołać OOBE, najskuteczniejsza metoda to 4+1.
Uwaga! Użytkownik Rusalka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Co do I-Doser'a - potwierdzam, zero efektów na mnie.
  • 1957 / 230 / 0
Albo spróbuj śmierci klinicznej, ponoć niezła faza.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
No to jeszcze można spróbować deprywacji sensorycznej, nalać do wanny wody z solą o odpowiednim stężeniu, zamontować grzałkę i czekać na efekty rodem z "Altered states" Kena Russela ;)
  • 1329 / 58 / 0
Ćwiczenia. Rzadko praktykuję, ale zawsze po kilku godzinach wysiłku fizycznego, przejechaniu kilkudziesięciu km na rowerze, albo biegu, mam mocno poprawione samopoczucie. Niezła bonba, mówię wam. Powinno się tego zakazać :retarded:
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.