Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
§h¶ôňgĽéĐ.
mnie wystarczy niewiele żeby mnie śmiechawa chwyciła ]
Hehe, przecież wałkujemy to od początku ;) Żując liście nigdy nie poczujesz tego co przy paleniu suszu bądź ekstraktu. Faza przy żuciu jest delikatna. Kilka razy próbowałem z większą ilością liści i za każdym razem jest podobnie. Łapie taka "myślicielska faza", nie ma zerwania z rzeczywistością jak przy paleniu.
Jak palisz to 5-10, ale bania się utrzymuje jeszcze przez jakiś czas.
Chyba wszyscy się śmieją, chyba wszystkim było cudownie i zachwycali się. Często po strasznych ekstraktach x40.
Mnie było cudownie i chcę 20xE.
więc dlaczego tyle Badt tripów i przestrzegań o nich?
skąd tyle ostrzegania Uwaga! i Pomału!?
Może nie właściwe osoby sięgają po tą dziwną roślinę?
Słabe psychicznie?
Niewłaściwie nastrojone?
Mnie zachwyciło to co widziałem i nie da się tego co przeżyłem opisać.
Nazywam ten stan snem.
I ten nie kontrolowany śmiech :]
Nie wiadomo skąd.
Zly S&S, za male dawki ( przypatrz sie ilu z nich pali faktycznie na z. zarowej ) i do tego - ludzie ktorzy po salvie siegaja, nawet po bardzo silne ekstrakty - czesto wcale nie umieja palic nawet szlugow, wiec po prostu nie ma mozliwosci zeby doprowadzili sie do "tego" stanu.
Dla mnie to profanacja i szlag mnie trafia jak ogladam 18 latkow palacych z fifek i lapiacych smiechawki.
Szalwia jest cudowna i "sen" to czesto wlasciwe okreslenie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.