Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
§h¶ôňgĽéĐ.
mnie wystarczy niewiele żeby mnie śmiechawa chwyciła ]
Hehe, przecież wałkujemy to od początku ;) Żując liście nigdy nie poczujesz tego co przy paleniu suszu bądź ekstraktu. Faza przy żuciu jest delikatna. Kilka razy próbowałem z większą ilością liści i za każdym razem jest podobnie. Łapie taka "myślicielska faza", nie ma zerwania z rzeczywistością jak przy paleniu.
Jak palisz to 5-10, ale bania się utrzymuje jeszcze przez jakiś czas.
Chyba wszyscy się śmieją, chyba wszystkim było cudownie i zachwycali się. Często po strasznych ekstraktach x40.
Mnie było cudownie i chcę 20xE.
więc dlaczego tyle Badt tripów i przestrzegań o nich?
skąd tyle ostrzegania Uwaga! i Pomału!?
Może nie właściwe osoby sięgają po tą dziwną roślinę?
Słabe psychicznie?
Niewłaściwie nastrojone?
Mnie zachwyciło to co widziałem i nie da się tego co przeżyłem opisać.
Nazywam ten stan snem.
I ten nie kontrolowany śmiech :]
Nie wiadomo skąd.
Zly S&S, za male dawki ( przypatrz sie ilu z nich pali faktycznie na z. zarowej ) i do tego - ludzie ktorzy po salvie siegaja, nawet po bardzo silne ekstrakty - czesto wcale nie umieja palic nawet szlugow, wiec po prostu nie ma mozliwosci zeby doprowadzili sie do "tego" stanu.
Dla mnie to profanacja i szlag mnie trafia jak ogladam 18 latkow palacych z fifek i lapiacych smiechawki.
Szalwia jest cudowna i "sen" to czesto wlasciwe okreslenie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.