Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja próbowałem ją zwiększając dawkę co 1 mg doszedłem do 7 mg i się dziwiłem - co jest kurwa nie działa już na mnie? Więc zacząłem zmniejszać i teraz zamiast brać za dużo biorę 2-4 mg i jest super. Niedługo spróbuję 1 mg bo np. 4 mg działają na mnie słabo a po 2 mg ostatnio było mi tak miło że hej.
Pół plastra (no chyba że masz tolerkę na inne opiaty) - zależy którego, ale nawet najmniejszego to aż 10 mg - za dużo.
Jeśli największego - o zgrozo - 20 mg!!! To przesadziłeś i to mocno!
Ja majki czystej nie próbowałem - no i oczywiście bardzo żal mi za ten grzech, pamiętam też kilka innych, np. nie próbowałem H ani F. No ale to się da naprawić.
Ostatnio nawet mam ochotę spróbować inne opio, tak dla odmiany.
Niby piłem makiwarę, jadłem kodę - ale to nie to samo (pewnie) co czysta majka?
Przed żuciem potrzymać w ustach gorącą wodę albo co tam chcesz.
Ja żuję samą folię która zawiera buprę, ale jak żułem cały plaster też wchodziło.
Ale pewnie masz tolerkę na opioidy.
Opiatowcy ze stażem biorą i 32 mg i ich tylko lekko smyrnie.
Pozdrawiam.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.