Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja próbowałem ją zwiększając dawkę co 1 mg doszedłem do 7 mg i się dziwiłem - co jest kurwa nie działa już na mnie? Więc zacząłem zmniejszać i teraz zamiast brać za dużo biorę 2-4 mg i jest super. Niedługo spróbuję 1 mg bo np. 4 mg działają na mnie słabo a po 2 mg ostatnio było mi tak miło że hej.
Pół plastra (no chyba że masz tolerkę na inne opiaty) - zależy którego, ale nawet najmniejszego to aż 10 mg - za dużo.
Jeśli największego - o zgrozo - 20 mg!!! To przesadziłeś i to mocno!
Ja majki czystej nie próbowałem - no i oczywiście bardzo żal mi za ten grzech, pamiętam też kilka innych, np. nie próbowałem H ani F. No ale to się da naprawić.
Ostatnio nawet mam ochotę spróbować inne opio, tak dla odmiany.
Niby piłem makiwarę, jadłem kodę - ale to nie to samo (pewnie) co czysta majka?
Przed żuciem potrzymać w ustach gorącą wodę albo co tam chcesz.
Ja żuję samą folię która zawiera buprę, ale jak żułem cały plaster też wchodziło.
Ale pewnie masz tolerkę na opioidy.
Opiatowcy ze stażem biorą i 32 mg i ich tylko lekko smyrnie.
Pozdrawiam.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.