Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja próbowałem ją zwiększając dawkę co 1 mg doszedłem do 7 mg i się dziwiłem - co jest kurwa nie działa już na mnie? Więc zacząłem zmniejszać i teraz zamiast brać za dużo biorę 2-4 mg i jest super. Niedługo spróbuję 1 mg bo np. 4 mg działają na mnie słabo a po 2 mg ostatnio było mi tak miło że hej.
Pół plastra (no chyba że masz tolerkę na inne opiaty) - zależy którego, ale nawet najmniejszego to aż 10 mg - za dużo.
Jeśli największego - o zgrozo - 20 mg!!! To przesadziłeś i to mocno!
Ja majki czystej nie próbowałem - no i oczywiście bardzo żal mi za ten grzech, pamiętam też kilka innych, np. nie próbowałem H ani F. No ale to się da naprawić.
Ostatnio nawet mam ochotę spróbować inne opio, tak dla odmiany.
Niby piłem makiwarę, jadłem kodę - ale to nie to samo (pewnie) co czysta majka?
Przed żuciem potrzymać w ustach gorącą wodę albo co tam chcesz.
Ja żuję samą folię która zawiera buprę, ale jak żułem cały plaster też wchodziło.
Ale pewnie masz tolerkę na opioidy.
Opiatowcy ze stażem biorą i 32 mg i ich tylko lekko smyrnie.
Pozdrawiam.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.