Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 614 / 5 / 0
madsheep pisze:
pierwsze dwa okazy, okolice Bukowiny Tatrzańskiej, już są. ;)

http://img850.imageshack.us/img850/5580/blaec.jpg

ps. przepraszam za złą jakość, ale nie ja robiłem zdjęcia, a siostra.

chujnia z grzybnią.
  • 51 / / 0
madsheep wiecej grzybni wyrwac sie nie dalo?
  • 1392 / 10 / 0
Chyba mu nie szkoda zjebać miejscówkę.
  • 1519 / 20 / 0
plesior pisze:
madsheep wiecej grzybni wyrwac sie nie dalo?
taak, też zwróciłem na to uwage. niektórzy to nie mają szacunku
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 449 / 9 / 0
duke01 pisze:
madsheep pisze:
pierwsze dwa okazy, okolice Bukowiny Tatrzańskiej, już są. ;)

http://img850.imageshack.us/img850/5580/blaec.jpg

ps. przepraszam za złą jakość, ale nie ja robiłem zdjęcia, a siostra.

chujnia z grzybnią.
siostra tez wyrywala jak rzepe z ogrodka?
  • 284 / / 0
Świętokrzyskie - ok 60 okazów zebrane w ~1h, następnie skonsumowane przez dwóch maniaków psylocybinowych grzybów. Nie była to podróż mojego życia, ale i nudą nie wiało. Nigdy jeszcze nie było mi dane konsumować świeżych łysic w sierpniu więc jestem przekonany, że ten sezon będzie wykurwisty %-D

BTW: Witam z powrotem po całorocznej przerwie w udzielaniu się na forum ;]
  • 51 / / 0
ja tez sie juz nie moge doczekac chociaz malego tripka:D u mnie narazie licho ale noce coraz zimniejsze(+9) tak ze daje mojej miejscowie maksymalnie tydzien i juz cos powinno sie pokazac:)
  • 103 / / 0
Ojej, ludzie, przecież mówiłem, że nie ja, a siostra wyrywała. Poza tym tylko dwa tak wyrwała, już jej mówiłem. Ludzie mają to do się, że nie rodzą się oświeceni. ;s
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 585 / 3 / 0
Hej ! Ludzie słuchajcie/czytajcie , a może by umówić się jakąś mniejszą czy też większą ekipą i pojechać sobie w plener na parę dni (namiot itp.) i połazić po łonie natury, pochwytać jeszcze dni zanim zacznie piździć- i przy okazji pozbierać łysic. Można robić fajne eskapady, każdy jakieś miejsca zna, można całą Polskę tak pozwiedzać. Jakby ktoś był chętny - napiszcie mi na PM'kę - póki sezon sezon trwać będzie będzie trwać.
.
  • 51 / / 0
haha znaleziony jeden kapelusz 3cm zaraz na brzegu laczki. Sezon rozpoczety hehehe ;D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".