Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawie zawsze sprzątam w pokoju, ale nie po to, aby po prostu ogarnąć... Musi być zajebiście czysto, a co najfajniejsze sprawia mi to przyjemność do tego muzyka i potrafię sprzątać w pokoju całą noc.. To jest coś cudownego
tworze sobie filary, nie wiem po chuj.
panda pisze:jedno miej tylko na uwadze.
''do czasu''.
Skoro stosuje się amfetaminę i jej analogi do leczenia ADD i narkolepsji to głowy bardziej tęgie od naszych doszły do wniosku że się da.
Teraz do tematu, co by nie uskuteczniać offtopingu.
Na kresce strasznie lubiłem robić bity w FL'u, i pisać teksty do tego. Wydawało mi się, że ociekam zajebistością, jednak trzeźwość to szybko zweryfikowała. Ogółem prace artystyczne lepiej jest wykonywać na trzeźwo. Później miałem paranoje, że na trzeźwo już nic ciekawego nie stworzę.
Do najbardziej pochłaniających zajęć należy walenia konia hahaha
w fl tez kleilem swojego czasu, najwiecej to garow pod bas i gitare ktore nagrywalem.
teraz z ambietem mam zamiar wyskoczyc, ale klejenie bez fuki bedzie mozolne, musze poczekac na chec ;p.
Do najbardziej pochłaniających zajęć należy walenia konia hahaha
Zaprosiła go na noc, położyli się do łóźka spać, on zasnął, ona nafukana to nie. Kumpel przebudził się późno w nocy, i gdy otworzył oczy ujrzał ją rozjebaną na fotelu z wibratorem w cipie. Robiła jakiegos LIVA na skyp'ie.
Innym razem gościu pukał ją z półtorej godziny, podobno skończył z 3 razy i już nie mógł, wyzwała go od frajerów, impotentów i kazała wypierdalać od siebie z mieszkania ( w szale wyjebała mu ciuchy przez okno)..
Słyszałem o jakiejś ćpunskiej domówce z jej udziałem, gdzie leżała rozebrana na stole a kilku typów ściągało z jej brzycha, cyców ( jak gangstery jakiś koks kurwa! ) krechy fuku-ruku, póżniej nieźle ją tam zerżnęli. Patologia fchuy
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.