Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawie zawsze sprzątam w pokoju, ale nie po to, aby po prostu ogarnąć... Musi być zajebiście czysto, a co najfajniejsze sprawia mi to przyjemność do tego muzyka i potrafię sprzątać w pokoju całą noc.. To jest coś cudownego
tworze sobie filary, nie wiem po chuj.
panda pisze:jedno miej tylko na uwadze.
''do czasu''.
Skoro stosuje się amfetaminę i jej analogi do leczenia ADD i narkolepsji to głowy bardziej tęgie od naszych doszły do wniosku że się da.
Teraz do tematu, co by nie uskuteczniać offtopingu.
Na kresce strasznie lubiłem robić bity w FL'u, i pisać teksty do tego. Wydawało mi się, że ociekam zajebistością, jednak trzeźwość to szybko zweryfikowała. Ogółem prace artystyczne lepiej jest wykonywać na trzeźwo. Później miałem paranoje, że na trzeźwo już nic ciekawego nie stworzę.
Do najbardziej pochłaniających zajęć należy walenia konia hahaha
w fl tez kleilem swojego czasu, najwiecej to garow pod bas i gitare ktore nagrywalem.
teraz z ambietem mam zamiar wyskoczyc, ale klejenie bez fuki bedzie mozolne, musze poczekac na chec ;p.
Do najbardziej pochłaniających zajęć należy walenia konia hahaha
Zaprosiła go na noc, położyli się do łóźka spać, on zasnął, ona nafukana to nie. Kumpel przebudził się późno w nocy, i gdy otworzył oczy ujrzał ją rozjebaną na fotelu z wibratorem w cipie. Robiła jakiegos LIVA na skyp'ie.
Innym razem gościu pukał ją z półtorej godziny, podobno skończył z 3 razy i już nie mógł, wyzwała go od frajerów, impotentów i kazała wypierdalać od siebie z mieszkania ( w szale wyjebała mu ciuchy przez okno)..
Słyszałem o jakiejś ćpunskiej domówce z jej udziałem, gdzie leżała rozebrana na stole a kilku typów ściągało z jej brzycha, cyców ( jak gangstery jakiś koks kurwa! ) krechy fuku-ruku, póżniej nieźle ją tam zerżnęli. Patologia fchuy
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.