Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawie zawsze sprzątam w pokoju, ale nie po to, aby po prostu ogarnąć... Musi być zajebiście czysto, a co najfajniejsze sprawia mi to przyjemność do tego muzyka i potrafię sprzątać w pokoju całą noc.. To jest coś cudownego
tworze sobie filary, nie wiem po chuj.
panda pisze:jedno miej tylko na uwadze.
''do czasu''.
Skoro stosuje się amfetaminę i jej analogi do leczenia ADD i narkolepsji to głowy bardziej tęgie od naszych doszły do wniosku że się da.
Teraz do tematu, co by nie uskuteczniać offtopingu.
Na kresce strasznie lubiłem robić bity w FL'u, i pisać teksty do tego. Wydawało mi się, że ociekam zajebistością, jednak trzeźwość to szybko zweryfikowała. Ogółem prace artystyczne lepiej jest wykonywać na trzeźwo. Później miałem paranoje, że na trzeźwo już nic ciekawego nie stworzę.
Do najbardziej pochłaniających zajęć należy walenia konia hahaha
w fl tez kleilem swojego czasu, najwiecej to garow pod bas i gitare ktore nagrywalem.
teraz z ambietem mam zamiar wyskoczyc, ale klejenie bez fuki bedzie mozolne, musze poczekac na chec ;p.
Do najbardziej pochłaniających zajęć należy walenia konia hahaha
Zaprosiła go na noc, położyli się do łóźka spać, on zasnął, ona nafukana to nie. Kumpel przebudził się późno w nocy, i gdy otworzył oczy ujrzał ją rozjebaną na fotelu z wibratorem w cipie. Robiła jakiegos LIVA na skyp'ie.
Innym razem gościu pukał ją z półtorej godziny, podobno skończył z 3 razy i już nie mógł, wyzwała go od frajerów, impotentów i kazała wypierdalać od siebie z mieszkania ( w szale wyjebała mu ciuchy przez okno)..
Słyszałem o jakiejś ćpunskiej domówce z jej udziałem, gdzie leżała rozebrana na stole a kilku typów ściągało z jej brzycha, cyców ( jak gangstery jakiś koks kurwa! ) krechy fuku-ruku, póżniej nieźle ją tam zerżnęli. Patologia fchuy
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.