GBL pobudza hormon wzrostu, powtórzę, na który kulturysci wydają ciężki Hajs.. Także wnioski nasuwają się same.
Nie zdziwiłbym się gdyby też podnosił testa (testosteron) co czuć. (samiec alfa po gblu itd. )
Ja ogólnie w trochę ponad rok zrobiłem ok. 15kg na sucho praktycznie. Mało GBL piłem w tym okresie dosyć. Z pół litra max?
Najważniejsze i tak jest JEDZENIE. I tego nie zastąpi NIC.
No i oczywiście treningi. Im cięższe i dłuższe tym lepiej.
I nie ma czegoś takiego jak "przetrenowanie" to wymówka. 2H minimum jak chcesz coś osiągnąć w tym sporcie. Im więcej dasz od siebie, tym więcej zyskasz.
Szkoła Richa Piana'y. Polecam na yt obczaić.
Sory za nerwa - jestem na trenie.
GBL ma tyle z masą wspólnego co BCAA lub pielgrzymka do Częstochowy "o dobrą masę". Wyrzut GH po GBL następuje TYLKO jeżeli fazę przesypiasz i to tylko porównując AUC z grupą placebo wzrost o 50%, co w ogóle nie ma żadnego znaczenia w BB.
Wszelkie "własne odczucia" sobie możesz wsadzić w odbyt bo to takie pierdolenie jak z LSBD hoffman's dream; pierdolisz jak podjarana laska
I nie ma czegoś takiego jak "przetrenowanie" to wymówka. 2H minimum jak chcesz coś osiągnąć w tym sporcie.
Ale bzdury piszesz aż szkoda w ogóle gadać. Szkoła Rich Piany - zabrzmiało jak gimnazjalista "wyznafca" swego idola.
Sory za nerwa - jestem na trenie.
GBL ma tyle z masą wspólnego co BCAA lub pielgrzymka do Częstochowy "o dobrą masę". Wyrzut GH po GBL następuje TYLKO jeżeli fazę przesypiasz i to tylko porównując AUC z grupą placebo wzrost o 50%, co w ogóle nie ma żadnego znaczenia w BB.
Hormon. kurwa. wzrostu. Oczywiście że podczas snu wydziela się go najwięcej, ale podczas dnia również.
Wszelkie "własne odczucia" sobie możesz wsadzić w odbyt bo to takie pierdolenie jak z LSBD hoffman's dream; pierdolisz jak podjarana laska
No chyba jednak nie.
To kurwa czysta fizyka.
ShadySharky pisze: Ten kto trenuje 45 min, a ten kto 2h zawsze będzie mieć lepsze wyniki od tego pierwszego, czysto logicznie, ten kto wkłada więcej, otrzymuje więcej.
To kurwa czysta fizyka.
A ćwiczenie mięśni, to nie tylko "czysta fizyka", pozdro.
ShadySharky pisze:I wpierdalaj dużo. Od 6-10 posiłków dziennie.
Bez tego dupa, a nie przyrosty
ShadySharky pisze:No i oczywiście treningi. Im cięższe i dłuższe tym lepiej.
I nie ma czegoś takiego jak "przetrenowanie" to wymówka. 2H minimum jak chcesz coś osiągnąć w tym sporcie. Im więcej dasz od siebie, tym więcej zyskasz.
A trenowanie znacznie ponad swoje możliwości to najprostsza droga do kontuzji. Jest pewna granica do której warto zwiększać intensywność treningu, powyżej tego może przynieść tylko szkodę.
A co do giebla, z własnego doświadczenia się nie wypowiem ale "badanie" przeprowadzone na jednej osobie to zbyt mało by wyciągnąć jakiekolwiek wnioski.
Oczywiscie biorąc pod uwage, że ktoś nie jest profesjonalnym kulturystą, który z tego żyje.
Stilgar pisze:rozpisać sobie dietę z posiłkami co 2-3 godziny
Stilgar pisze:2H minimum jak chcesz coś osiągnąć w tym sporcie
I to nie ja napisałem, że 2h to minimum. Ale i tak, najpierw rozgrzewka porządna to 20-30 minut. I nikt mnie nie przekona, że to nie ma sensu, nie dość, że po dobrej rozgrzewce mam lepsze osiągi to znacznie zmniejsza się ryzyko kontuzji. Poza tym kilkadziesiąt sekund przerwy między seriami i też parę minut w czasie treningu na to schodzi.
Cokolwiek bym robił, musiałbym nosić ze sobą przygotowane jedzenie, to przecież jakiś chory fanatyzm
Sypiam średnio po 6 godzin, chyba to łatwe do wyliczenia.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.