Jak dobrze kręcisz ale się w tym nie gubisz to wyjdzie spoko. Taktyka jak w szachach.
I co? Może podciagną to ci pod składanie fałszywych zeznan(skąd to masz) i posiadanie.
Dopalacze się wszystkiego wyprą i mają całe zaplecze prawników. Może jeszcze założą sprawę cywilną ]
jak jestes podejzany albo oskarzony, to mozesz klamac jak kurew ostatnia.
jezeli jestes swiadkiem, to wlasnie juz niestety nichuja. i tylko swiadek moze miec dojebana falszywosc zeznan
rysiekzklanu pisze:yam'teoretyk pisze: I co? Może podciagną to ci pod składanie fałszywych zeznan(skąd to masz) i posiadanie.
Dopalacze się wszystkiego wyprą i mają całe zaplecze prawników. Może jeszcze założą sprawę cywilną ]
jak jestes podejzany albo oskarzony, to mozesz klamac jak kurew ostatnia.
jezeli jestes swiadkiem, to wlasnie juz niestety nichuja. i tylko swiadek moze miec dojebana falszywosc zeznan
btw. dostałeś maila?
edit.2
Tyle, że oskarżając dopalacze stajesz się świadkiem... Wiec nie wiem, to wymaga porady specjalisty.
Ostatnio będąc przesłuchiwanym w charakterze podejrzanego nie przyznając się do winy(nikt się nie przyznał), zmieniono mi na status świadka a co lepsze na sprawie odmówiłem składania zeznań ze względu na pokrewieństwo i moje zeznania nie są już uwzględniane. Wszystkie.
Zawsze tak jest?
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
No chyba, że dilem jest qmpel bo wtedy to jest inna sprawa ;]
W piździe mam negatywne komentarze, wiem swoje. Wiem też, że pewien jebany dil wjebał brata własnej laski po to by uratować swoją nędzną dupę, wjebał też połowe cwaniaków z mojego miasta. Teraz pajac się ukrywa, jego zeznania jakimś cudem wyciekły i krążyły w postaci nagrania w moim mieście o czym kiedyś pisałem. Nie mam już tego nagrania bo zrobiłem formata kompa i omyłkowo usunąłem.
Kurwa nie ma fałszywie pojmowanej lojalności, każdy dba o swoją dupe i taka jest prawda. Osobiście nikogo nigdy nie wjebałem i nie mam takiego zamiaru. Nie miałem też nigdy kontaktu z KP ale qrwa branie winy na siebie jest totalną głupotą. Zresztą wyjebane mam na to bo mnie temat nie dotyczy. KONIEC OFFTOPU
PS: I tak nie znam już od dłuższego czasu żadnego dilera napisałem tylko co myśle na ten temat;]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.