Jak dobrze kręcisz ale się w tym nie gubisz to wyjdzie spoko. Taktyka jak w szachach.
I co? Może podciagną to ci pod składanie fałszywych zeznan(skąd to masz) i posiadanie.
Dopalacze się wszystkiego wyprą i mają całe zaplecze prawników. Może jeszcze założą sprawę cywilną ]
jak jestes podejzany albo oskarzony, to mozesz klamac jak kurew ostatnia.
jezeli jestes swiadkiem, to wlasnie juz niestety nichuja. i tylko swiadek moze miec dojebana falszywosc zeznan
rysiekzklanu pisze:yam'teoretyk pisze: I co? Może podciagną to ci pod składanie fałszywych zeznan(skąd to masz) i posiadanie.
Dopalacze się wszystkiego wyprą i mają całe zaplecze prawników. Może jeszcze założą sprawę cywilną ]
jak jestes podejzany albo oskarzony, to mozesz klamac jak kurew ostatnia.
jezeli jestes swiadkiem, to wlasnie juz niestety nichuja. i tylko swiadek moze miec dojebana falszywosc zeznan
btw. dostałeś maila?
edit.2
Tyle, że oskarżając dopalacze stajesz się świadkiem... Wiec nie wiem, to wymaga porady specjalisty.
Ostatnio będąc przesłuchiwanym w charakterze podejrzanego nie przyznając się do winy(nikt się nie przyznał), zmieniono mi na status świadka a co lepsze na sprawie odmówiłem składania zeznań ze względu na pokrewieństwo i moje zeznania nie są już uwzględniane. Wszystkie.
Zawsze tak jest?
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
No chyba, że dilem jest qmpel bo wtedy to jest inna sprawa ;]
W piździe mam negatywne komentarze, wiem swoje. Wiem też, że pewien jebany dil wjebał brata własnej laski po to by uratować swoją nędzną dupę, wjebał też połowe cwaniaków z mojego miasta. Teraz pajac się ukrywa, jego zeznania jakimś cudem wyciekły i krążyły w postaci nagrania w moim mieście o czym kiedyś pisałem. Nie mam już tego nagrania bo zrobiłem formata kompa i omyłkowo usunąłem.
Kurwa nie ma fałszywie pojmowanej lojalności, każdy dba o swoją dupe i taka jest prawda. Osobiście nikogo nigdy nie wjebałem i nie mam takiego zamiaru. Nie miałem też nigdy kontaktu z KP ale qrwa branie winy na siebie jest totalną głupotą. Zresztą wyjebane mam na to bo mnie temat nie dotyczy. KONIEC OFFTOPU
PS: I tak nie znam już od dłuższego czasu żadnego dilera napisałem tylko co myśle na ten temat;]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.