Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
hiuui pisze: Szczerze, jak lecze się m. in. benzo, od 5 lat, to teraz moglbym zjesc 20mg clonazepamu i nie poczul zadnych dzialan rekraecyjnych... chyba po takim czasie, ten magiczny efekt ginie, probowalem ostatnio tez noctoferu, lorafenu, clono, afobamu w połączeniach ale nie uzyskałem nawet efektu senności...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jak ostro grzałeś to 2msce niewiele znaczą.
Zresztą tolerancja zbytnio się nie cofa - dzień dwa trzy jest dobrze, a później szybko z górki i znowu chujnia ;]
Najlepiej pilnować żeby tolerancja nie szła w górę. Ja mam taką zasadę: gdy czuję, że muszę zwiększyć dawkę ponad normę żeby mieć to co lubię, przerywam kurację. Dobrze gdy odczekam najmniej tyle ile wcześnie płynąłem. Bywa różnie, wiadomo - nie ma co być strasznie precyzyjnym. Byle nie zaczynać zanim nie miną wszystkie objawy abstynencyjne, bo to chuj nie przerwa i szkoda się męczyć.
alprazolam strasznie nabija tolerancje. Pewnie gdybym nie połakomił się na niego, tylko trzymał się klonów, to tym sposobem pozostałbym na pozycji wyjściowej. Ale i tak jest dobrze jak patrzę co się dzieje w koło :)
Najlepiej pilnować żeby tolerancja nie szła w górę. Ja mam taką zasadę]
i to jest dobra rada. Dla początkującego nie przekraczać 2-4 mg. Jeśli przestaje ruszać to odstawić i za jakiś czas próbować znowu.
Gwynnbleid pisze:kolik pisze: Najlepiej pilnować żeby tolerancja nie szła w górę. Ja mam taką zasadę]
i to jest dobra rada. Dla początkującego nie przekraczać 2-4 mg. Jeśli przestaje ruszać to odstawić i za jakiś czas próbować znowu.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
W temacie Klonów:mój kumpel który je tego sporo ma teorie że producenci się kapneli że to takie fajne tabletki i nie do wszystkich teraz dodają "kopiący składnik".Do jednych dodają do innych nie.Na dowód tego twierdzi że jak ma Klony z jakiejś strej par.produkcyjnej to wszystkie tabletki go kopią a z tych nowych par.produkcyjnych to jedne klepią inne nie.Tak sobie wkręcił.Bo jak to możliwe?Benzo przecież w Klonach to samo.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.