Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Raz z okazji 18 roku życia poszedłem na taką szamańską inicjację - samemu, w nocy, wąwóz pośrodku szczerego pola, pełen drzew, krzaków, na dole mały strumyczek, ognisko... Magia.
A innym razem z kumplem po dexie jeździliśmy w tę i spowrotem autobusami, też ciekawie, choć ciężko ogarnąć ten chaos w miejscu publicznym :]
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
w terenie ? generalnie jesli umie sie dopasowac dawke to wszedzie moze byc okej, jednak faworyzuje bezludzia, lasy, polany, klimatyczne meliny, fajna sprawa, zwlaszcza opuszczony budynek nie tak daleko mojego domu, geniusz, ojojoj to trzeba zobaczyc, pewne subkultury stworzyly tam mistrzowski psychodeliczny klimat ... zwlaszcza w takowych miejscach dobrym pomyslem sa wedrowki, umilanie sobie czasu rozmowami na najprzerozniejsze tematy, nieraz ciekawe wkrety, bo w koncu po czym jak nie dxm niejednokrotnie potafia sie przydarzyc grube i ciezkie do ogarniecia, czesto srogo dziwne przygody, ktore opowie sie wnuczkom jesli wyrosna na takich perfidnych cpunkow jak my, hyhy
nastawienia ? raz mistyczne, raz rozrywkowe, niewazne, w kazdym razie zawsze pewnikiem jest buh po dluzszym lub krotszym czasie od wrzucenia, podobnym pewnikiem jest chociazby chwila muzyki
Chodzi o to żebyś nie ogarniał co sie dookoła dzieje,wtedy sie najlepiej czuje bombę.
Raz też byłem na DXM w kościele,poszłem tam by nie chciałem wracać do domu taki naćpany.To było gdzieś na Wielkanoc,jak była adoracja grobu Chrystusa.Ale po usłyszeniu tych smutnych pieśni złapałem bad-tripa.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.