Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Raz z okazji 18 roku życia poszedłem na taką szamańską inicjację - samemu, w nocy, wąwóz pośrodku szczerego pola, pełen drzew, krzaków, na dole mały strumyczek, ognisko... Magia.
A innym razem z kumplem po dexie jeździliśmy w tę i spowrotem autobusami, też ciekawie, choć ciężko ogarnąć ten chaos w miejscu publicznym :]
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
w terenie ? generalnie jesli umie sie dopasowac dawke to wszedzie moze byc okej, jednak faworyzuje bezludzia, lasy, polany, klimatyczne meliny, fajna sprawa, zwlaszcza opuszczony budynek nie tak daleko mojego domu, geniusz, ojojoj to trzeba zobaczyc, pewne subkultury stworzyly tam mistrzowski psychodeliczny klimat ... zwlaszcza w takowych miejscach dobrym pomyslem sa wedrowki, umilanie sobie czasu rozmowami na najprzerozniejsze tematy, nieraz ciekawe wkrety, bo w koncu po czym jak nie dxm niejednokrotnie potafia sie przydarzyc grube i ciezkie do ogarniecia, czesto srogo dziwne przygody, ktore opowie sie wnuczkom jesli wyrosna na takich perfidnych cpunkow jak my, hyhy
nastawienia ? raz mistyczne, raz rozrywkowe, niewazne, w kazdym razie zawsze pewnikiem jest buh po dluzszym lub krotszym czasie od wrzucenia, podobnym pewnikiem jest chociazby chwila muzyki
Chodzi o to żebyś nie ogarniał co sie dookoła dzieje,wtedy sie najlepiej czuje bombę.
Raz też byłem na DXM w kościele,poszłem tam by nie chciałem wracać do domu taki naćpany.To było gdzieś na Wielkanoc,jak była adoracja grobu Chrystusa.Ale po usłyszeniu tych smutnych pieśni złapałem bad-tripa.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.