Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Teraz wychodzi mi to dużo zgrabniej, tak jak piszesz - praktyka czyni mistrza. Wjebany jestem póki co tylko psychicznie ale za to po uszy (od zawsze miałem pociąg do opio, najpierw tramadol na podrabiane recepty, później kodeina, no i w końcu po emigracji udało mi się znaleźć dostęp do helu). hel do palenia to tzw. #3 czyli base, w wodzie bez zakwaszenia się nie rozpuści, dwa tygodnie temu miałem okazję spróbować China White (heroina #4 [chlorowodorek heroiny], biały proch, nie da się go palić, trzeba wciągać/walić po kablach, rozpuszczalny 100% w wodzie, nawet bez podgrzewania). 5 mg po kablach wywaliło mnie w taki błogostan jakiego nie udało mi się wyciągnąć z 50 mg palonego afgana.
Jutro powinna przyjść paczucha z 0.1 g afgana, w needle exchange dostałem harm reduction packa (igły insulinówki, waciki z alkoholem,łyżki do gotowana, filtry, kwasek), i zamierzam walnąć 50 mg po kablach, i jak zacznie puszczać to spalić drugie 50 mg.
Jesteś pewien, że będziesz mógł spalić więcej po strzale? Może Cię sieknąć i nie będziesz miał siły sterczeć nad folią ;)
Strzał brązu poleciał o 12, jest 17, powolutku już schodzi, przez większość czasu leżałem na łóżku i nodowałem, bo co tylko wstałem do kompa to musiałem się ewakuować do łazienki żeby zwymiotować. I tak od 5 godzin, co wstanę to lot do kibla... Po CW tak mnie nie goniło.
Z paleniem czekam aż mdłości całkiem ustaną, nie chciałbym orzygać srebra i stracić dobrego geara.
Co do black tara - palenie go jest mało opłacalne, nie da się go gonić jak zwykłego browna, trzeba go pokruszyć na jak najmniejsze porcje i takie porcje bezpośrednio spalać na folii. Black tar powinno się walić po kablach, jest rozpuszczalny w zimnej wodzie (bez zakwaszania!), wrzucasz do zimnej wody, mieszasz i filtrujesz (podgrzewanie r-ru black tara żeby więcej się rozpuściło jest niebezpieczne i nieefektywne - to co dobre, już rozpuściło się w zimnej wodzie, a podgrzewając roztwór rozpuszczasz w nim syfy, nierzadko takie które w zimnej wodzie były ciałami stałymi a po podgrzaniu rozpuszczają się, i ewentualnie jeżeli walisz tzw. hot shota zamiast cold shota, jest szansa, że rozpuszczone wsześniej syfy w ciepłym roztworze już po strzale znowu się zestalą już w krwioobiegu
update
jest 20, i wcale jednak nie schodzi, mdłości nie przeszły nawet po buchu kanadyjskiego Purple Kusha, ale są zdecydowanie mniejsze
edit: częściej mdłości występują przy paleniu, niż i.v. To tak na marginesie.
Co od odwodnienia - piję dużo płynów, zawsze kiedy w grę wchodzą utraty płynów, staram się uzupełniać braki, co do jedzenia nie jest tak kolorowo - apetytu brak i to nie będzie pierwszy raz kiedy nie zjem nic przez cały dzień, jadąc tylko na nodowaniu i słuchaniu Pink Floydów. Z drugiej strony takie "oczyszczanie" organizmu (musiałem ująć to w cudzysłów, bo oczyszczanie organizmu heroiną jest oksymoronem) raz na jakiś czas dobrze zrobi ;)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.