Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Teraz wychodzi mi to dużo zgrabniej, tak jak piszesz - praktyka czyni mistrza. Wjebany jestem póki co tylko psychicznie ale za to po uszy (od zawsze miałem pociąg do opio, najpierw tramadol na podrabiane recepty, później kodeina, no i w końcu po emigracji udało mi się znaleźć dostęp do helu). hel do palenia to tzw. #3 czyli base, w wodzie bez zakwaszenia się nie rozpuści, dwa tygodnie temu miałem okazję spróbować China White (heroina #4 [chlorowodorek heroiny], biały proch, nie da się go palić, trzeba wciągać/walić po kablach, rozpuszczalny 100% w wodzie, nawet bez podgrzewania). 5 mg po kablach wywaliło mnie w taki błogostan jakiego nie udało mi się wyciągnąć z 50 mg palonego afgana.
Jutro powinna przyjść paczucha z 0.1 g afgana, w needle exchange dostałem harm reduction packa (igły insulinówki, waciki z alkoholem,łyżki do gotowana, filtry, kwasek), i zamierzam walnąć 50 mg po kablach, i jak zacznie puszczać to spalić drugie 50 mg.
Jesteś pewien, że będziesz mógł spalić więcej po strzale? Może Cię sieknąć i nie będziesz miał siły sterczeć nad folią ;)
Strzał brązu poleciał o 12, jest 17, powolutku już schodzi, przez większość czasu leżałem na łóżku i nodowałem, bo co tylko wstałem do kompa to musiałem się ewakuować do łazienki żeby zwymiotować. I tak od 5 godzin, co wstanę to lot do kibla... Po CW tak mnie nie goniło.
Z paleniem czekam aż mdłości całkiem ustaną, nie chciałbym orzygać srebra i stracić dobrego geara.
Co do black tara - palenie go jest mało opłacalne, nie da się go gonić jak zwykłego browna, trzeba go pokruszyć na jak najmniejsze porcje i takie porcje bezpośrednio spalać na folii. Black tar powinno się walić po kablach, jest rozpuszczalny w zimnej wodzie (bez zakwaszania!), wrzucasz do zimnej wody, mieszasz i filtrujesz (podgrzewanie r-ru black tara żeby więcej się rozpuściło jest niebezpieczne i nieefektywne - to co dobre, już rozpuściło się w zimnej wodzie, a podgrzewając roztwór rozpuszczasz w nim syfy, nierzadko takie które w zimnej wodzie były ciałami stałymi a po podgrzaniu rozpuszczają się, i ewentualnie jeżeli walisz tzw. hot shota zamiast cold shota, jest szansa, że rozpuszczone wsześniej syfy w ciepłym roztworze już po strzale znowu się zestalą już w krwioobiegu
update
jest 20, i wcale jednak nie schodzi, mdłości nie przeszły nawet po buchu kanadyjskiego Purple Kusha, ale są zdecydowanie mniejsze
edit: częściej mdłości występują przy paleniu, niż i.v. To tak na marginesie.
Co od odwodnienia - piję dużo płynów, zawsze kiedy w grę wchodzą utraty płynów, staram się uzupełniać braki, co do jedzenia nie jest tak kolorowo - apetytu brak i to nie będzie pierwszy raz kiedy nie zjem nic przez cały dzień, jadąc tylko na nodowaniu i słuchaniu Pink Floydów. Z drugiej strony takie "oczyszczanie" organizmu (musiałem ująć to w cudzysłów, bo oczyszczanie organizmu heroiną jest oksymoronem) raz na jakiś czas dobrze zrobi ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.