Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Ile kosztuje tabletka oxy 40 mg?
  • 276 / 17 / 0
10 lutego 2022Djshh pisze:
Praktycznie wszędzie na marketach lata za max 120,na ulicy w trzech różnych miejsach nigdy nie słyszałem by stała za więcej niż 150 przy bdb jakości.Oczywiście mowa o s-ketaminie w kryształkach,przeważnie igiełki trafiałem.
a co mnie obchodzi cena marketowa xD mówię o tym co jest na ulicy + stolica
  • 0 / / 0
Hej, orientuję się ktoś w cenach kwetiapiny z drugiej ręki?
  • 2 / / 0
Ile 10 / 15g mj w stolicy? (bez kontaktów)
  • 0 / / 0
Jaka cena mj w krk średnio?
  • 3562 / 580 / 1
U mnie 5 dobrej gandy za ~220-230 tzn płacąc 200 dostajesz skubniete pięć, czyli wagowo 4,6- 4,7 jakby dil sobie skręcił blanta...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1174 / 222 / 23
10 lutego 2022julmrcnk pisze:
Ile kosztuje tabletka oxy 40 mg?
25zł
  • 113 / 21 / 0
Moi drodzy,
Jakie ceny teraz w mieście Króla Kraka?
- benzo apteczne (alp, klon, rolki)
- z-drugs
- RC benzo (na ulicy wgl jest czy od vendora brać?)
  • 276 / 17 / 0
jakie ceny za metę w stolicy?
  • 507 / 195 / 1
200/1g
pewnie jest taniej ,ale ja się spotkam ostatnio z ceną uwzględniającą inflację
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.