Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 528 / 0
amfetamina, metkat, baklofen.

Po tym moje anegdoty stają się fraktalne.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2814 / 367 / 0
Xanax+ fentanyl ;)
  • 372 / 9 / 0
Xanax + amfa świetnie działa , albo GBL + amfa swego czasu często latałem tak porobiony na mieście świetne połączenie.

Ważne też żeby sobie ilość przyjętej substancji ograniczyć żeby nie wyglądać na mego porobionego bo to odstrasza raczej rozmówców, no chyba, że z kimś bierzesz :D
  • 61 / 3 / 0
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
  • 153 / 41 / 0
alko+alpra+klon+szczypta jarania
  • 604 / 115 / 0
u mnie działa:
amfetamina
metafedron
MDMA
mniejsze (nie zamulające mocno) ilości oxy

ale czuć taką wymuszoną fazę na gadanie, nie jest to naturalne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.