Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 528 / 0
amfetamina, metkat, baklofen.

Po tym moje anegdoty stają się fraktalne.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2814 / 367 / 0
Xanax+ fentanyl ;)
  • 372 / 9 / 0
Xanax + amfa świetnie działa , albo GBL + amfa swego czasu często latałem tak porobiony na mieście świetne połączenie.

Ważne też żeby sobie ilość przyjętej substancji ograniczyć żeby nie wyglądać na mego porobionego bo to odstrasza raczej rozmówców, no chyba, że z kimś bierzesz :D
  • 61 / 3 / 0
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
  • 153 / 41 / 0
alko+alpra+klon+szczypta jarania
  • 604 / 115 / 0
u mnie działa:
amfetamina
metafedron
MDMA
mniejsze (nie zamulające mocno) ilości oxy

ale czuć taką wymuszoną fazę na gadanie, nie jest to naturalne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.