DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 126 / 8
A znalazłeś też Ki tego powinowactwa do białek transportujących? Wydaje mi się, że siła oddziaływania DOI z nimi jest na tyle niska, by można było je pominąć, zwłaszcza w dyskusji na temat zespołu serotoninowego.
  • 2362 / 29 / 0
Ki nie znalazłem, bazuje jednak na znormalizowanym wskaźniku bradth gdzie 4 to silne powinowactwo a wartość poniżej 2 powinna być nieodczuwalna. Dla DOI ta wartość wynosi 2.83 i wg mnie również można to pominąć
BS
  • 2878 / 21 / 0
DOI wchodzi szybko? Od kiedy i komu? Dwie i pół godziny minimum.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 299 / 3 / 0
Fakt, cytując mój własny post, 4 strony wcześniej, to 2.5 godziny wchodził. Mimo wszystko szybciej niż BDF'y. Z czymś musiał mi się pomylić, pewnie dlatego że DOI'e się połykało, a nie na dziąsło kładło. Sorry, ze wprowadziłem w błąd. Nie zmienia to faktu, że lepiej dorzucać do załadowanych już DOI, aniżeli doie dorzucać do czegoś, w tym wypadku MXE. Sama doiowa faza jest według mnie troszeczkę a długa i staje się męcząca, przynajmniej w dawkach 8 mg ++.
  • 360 / / 0
A co? Połykanie wychodzi wydajniej? Bo dziąsło wydaje mi się lepszym wyjściem.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 1876 / 23 / 0
Nie ma roznicy .
  • 2362 / 29 / 0
Poza koniecznością długotrwałego znoszenia paskudnego smaku ;)
BS
  • 299 / 3 / 0
DOI'e kilka razy jadłem i zawsze połykałem. Tak tutaj czytałem i tak też robiłem, efekty były zawsze zadowalające. Smak gorzki, wolałbym nie trzymać tego długo, szczególnie że trochę się ładuje.
  • 212 / 3 / 0
Po 6 mg było raczej subtelnie i dealikatnie... do czasu aż nie wyszedłem zimą na dwór i nie spojrzałem na oświetlone balkony. W pomieszczeniu(piwnica) bardzo delikatne wizuale. Po wyjściu musiałem się wrócić bo przeżyłem szok. 200% koloru w kolorze. Po dopaleniiu mj zdecydowanie lepiej. Zasnąć udało mi się po paru h od wejścia ale to pewnie przez trawę. Kolorki dało się zauważyć dnia następnego lecz głównie wieczorem.

Teraz mam zamiar zarzucić DOIa (4mg?) do podkręcenia kolorów w miksie 5/6-APB z jakąś fenką. Dobry pomysł? Myślałem żeby do tego wrzucić 2C-T-4 ponieważ zależy mi akurat na długim działaniu.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 471 / 2 / 0
8mg pokazało cały chuj. DOI W ogóle nie sprostał moim oczekiwaniom, może zbyt wygórowanym. Jadłem z kolegą, ładowało się grubo ponad 2,5godziny, prawie porzuciliśmy nadzieje, że cokolwiek nam się objawi, a gdy tak się już stało - kolejny zawód. Przynajmniej z mojej perspektywy, dopytam koleżki. Pozny wieczor, Sobota, rynek i deptak. Mijaliśmy ludzi wyśmiewając się z ich ułomności i pomstując na pijackie zakały tego miasta (czyli podobnie jak po docu) - stan oceniłem 'trzeźwym cynizmem'. Od strony wizualnie bida z nydzą, jakby ktoś noc żółtą farbą olejną posmarował tylko (czyli chujnia). Wróciliśmy do domów, położyłem się i pooglądałem trochę CEVy - ktore nazbyt okazałe też nie były. Mentalnie pseudo psychodela (wiem, żeby od DOxxx jej nie oczekiwać_.) Wiłem się w łóżku usilnie próbując usnąć aż w końcu zacząłem czytać książkę - co wymagało dużego skupienia :-D

Ablo trefne albo skąpiej nasączone kartoniki dostałem niż deklarowane, ale wiem że na jakiś czas mam dość DOx...może jakbym dopalił byłoby inaczej ale nic na podorędziu nie miałem. :wall:
Ostatnio zmieniony 18 marca 2012 przez novumdragum, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.