Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
[ external image ]
-Zdarza się podobno też krzyczeć jak zażynana świnia, po polewce na sen... nie wiem czemu , wiem od osób 3cich , zdarzyło się na przełomie 2015/2016 gdzie miałem wielką słabość do GBL . Pewnie jakieś haluny czy te złe sny. Rano kołdra mokra i po przebudzeniu tak styki w mózgu popalone że w pierwszej chwili spora amnezja.Dopiero pózniej człowiek składa do kupy
- Raz przedawkowałem na rejwie to znajomi myśleli że kwasa wziąłem. O szczegóły nie pytałem. Wsadzili mnie w takse i taksówkarz jeździł po okolicy w kółko a ja coś mu bełkotałem. Ciężko było ogarnąć. Wypiłem wtedy giebla z gwinta z buteleczki. Mogło być ok 5 ml
-Zmiana środowiska z zimnego na ciepłe i miejsce siedzące do dyspozycji bardzo często kończy się noddem. Polewka okej, ale giebel zaskoczył.
Kto nie obudził się na pętli autobusowej, ten nie zaznał smaku giebla :d
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
05 stycznia 2017trolejbus91 pisze: A tu pamiątka mojego ziomka ktoremu dalem pare ml i ostrzegalem zeby nie mieszał z alko, ale jak widac nie dotarło :P Dlaczego na tescie wyszla metamfetamina skoro jej nie brał? Reszta by sie zgadzala i przynajmniej dowiedzielismy sie ze tablety ktore bralismy byly z MDEA a nie MDMA :)
[ external image ]
Na sorach bylem nie zlicze ile razy to nie zlicze, a nigdy nic o swietym G. Zykle sie mowilo, ze alko albo ze wczesniej kilka dni fete i sie nie spalo....
Z palami teraa pare razy ptzypal i kilka razy mialem przy sobie w eepach i tez kurwa slowa na ten temat, zawsze jakas scieme i poszlo, chodz moglym miec przypal za lkamsto jak przebadali, a za wala sadzilem i za posiadanie pewnie...
Zdarzyło mi się takie coś trzy razy, za drugi raz do tej pory mi głupio; wtedy też wylądowaliśmy całą ekipą w nieswoim mieszkaniu i połowa nie miała siły iść dalej, poległa.
A trzeci raz za to był bezgieblowy, ale też polegał na odcince na spotkaniu u kogoś. Kompletnej. Tu pamiętam od pewnego czasu tylko moment pakowania do taksy na moje osiedle i wcześniej zjazdu windą; nie wiem co mnie tak skasowało, może to że wtedy kończyłam dtx od benzo i postanowiłam raz, wyjątkowo, jako że okazja była uberstresująca, zajebać dawkę od jakiej startowałam do morfiny, a na miejscu było sporo wody ognistej.
Nie mój typ używki, zdecydowanie, za mała jest ta granica między "snem", a dobrą zabawą i wykurwionym libido; pamiętam też jak parę osób "skamieniało" na hajpowej integracji daaawno temu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.