Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
z wiadra nigdy nie próbowałam %-D
Bo może za krótko na tym świecie żyjesz.
uooo Kamila jeszcze duzo przed Tobą ;d
hehe coś jakbyś waliła THC dozylnie...
pukasz wiadro...
chowasz sprzęt...
wypuszczasz dym...
myslisz(coś wejsc nie chce)
wylewasz wode z wiadra
w trakcie wylewania wody pojawia sie %-D
i buuum :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:
Nie ma to jak mały, emotkowy kurs instruktażowy nt. jak zajebać z wiadra %-D .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
No ja zacząłem palić z lufki. Na szczęście z biegiem czasu nauczyłem się skręcać lolki i je bardzo lubię. Mimo tego uważam, że tłoki są najlepsze. Czasami jedna bitka styka, a ja już się cieszę.
  • 91 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BraunGP »
kto nie pali z wiadra ten marnuje potencjał

hej
Emeryt od 7.07.2010 ;)
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
kto nie pali z wiadra
ten ma bonio ^_^
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamilala »
fajnie byłoby spróbować,muszę popytać kto by chciał ze mną z wiadra %-D Dzisiaj spytałam kolegę o to to powiedział że to nie dla mnie :-( ale przecież raz można spróbować ;D

A właśnie,zostawiłam nabitą lufkę i sobie leżała 2 dni zapomniałam ze może ona wywietrzeć :/ (nawet o tym nie pomyślałam) Czy straci na jakości? Trzeba w jakimś szczelnym pudełku trzymać ?
Uwaga! Użytkownik kamilala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
no napewno nic Ci sie nie stanie tylko poprostu mocniej sie zjarasz;p

przez te 2 dni raczej na mocy nie straciła ale jak dłuzej to włóż ją moze do siatki po baczce i raczej nie musisz sie martwić :)

hehe to kiedy idziemy na wiaderko ?;D
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
HunT pisze:
kto nie pali z wiadra
ten ma bonio ^_^
Dokładnie - chyba z pół roku nie paliłem z wiadra, ostatnio nawet chciałem i planowałem zmontować wiadro w wannie, ale stwierdziłem że to nie ma sensu i poszedłem się kąpać z bongiem... ;]
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
AVE VIADRO!
Powiem wam ,że pytałem wielu ludzi czy palili wiadro w szkole. I czy ze znajomych czy na forum nikt tego nie dokonał. Więc mówię muszę być tym pierwszym (przynajmniej tak myślę). Więc przygotowałem sobie buteleczkę w domu rano, ob ciachałem dno. w szkole sreberko z prędzej skonsumowanych kapek. No i dobra zaczynam na lekcji do kibla kosz pod pachę wywalam śmieci nalewam wody i czekam. Ładnie usadowiłem to na kibelku z plecaka wywaliłem butle szybki cybuch z folii długopis dziurki okno otworzyłem, "wydmucham dym na dwór" pomyślałem. I.. butla w wodę siuwar na miejscu zapałki i jedziemy ściągam(śmietana) i zapomniałem ,że mam ten dym wypościć do okna ;d. I butla w plecak woda w kibel i powrót na lekcje. Misja udana ;d

Nie gadajcie ,że przypał i że mnie pojebało ale ja to dobrze wiem i musiałem tego dokonać ^^

Viadro
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
  • 108 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: diviworldium »
Najekonomiczniej jest z vapoyzera i mi ta metoda odpowiada najbardziej jezeli chodzi o dom bo poza tym ze sztuka starczy ci na tydzien to nie wali w chacie, uchylasz okno i nikt nie czuje nawet w drugim pokoju, pozatym nie ma klikania zapalniczką ;) :P ogólnie jak sciagnalem z tego mega nabicie to wyjebalo mnie w kosmos i zakochalem sie w tym urządzeniu :) minus to cena w moim przypadku 200zł, ale jeli palisz chociaz raz w tygodniu to itak szybko ci sie zwróci. Łatwe w czyszczeniu więc mało przypałowe.

Pozatym to lubie lufe bo nie ma pierdolenia, nabijasz czysciocha i ciagniesz.

Wiadro to dla mnie przesada, po sciagnieciu nie moge si ogarnać chociaż jak jest jakas grubsza impra to jak najbardziej XD tylko dym strasznie w płoca kuje, moze przez to ze zawsze jakis buc domieszał peta u mnie

Jak pale lolka to serce mi sie kraja jak widze 30 zł znikające tak szybko i to bez jakiejs mega czapy XD Ale ogólnie fajne bo po spaleniu nie zosje ci przypalowy rekwizyt jak np osmalona lufa no i fajny lans z blanciorem XD Strasznie mnie wkurwiło jak byłem w holandi i skonczyły sie bley i moj giet white widow poszedł w kilkadziesiat sekund bo oczywiscie nie chceli palic z lufy (bo to takie polskie) i zwineli z bletki do petów! :wall:

Z Butki sie kiedys zawsze palilo i w sumie jest to dość ćpuńska ale skuteczna metoda :D zwlaszcza jak sie nie ma niczego innego pod reką, gorzej jak płomien przejdzie przez dziurki i po jaraniu patrzysz na stopiony plastik i myslisz sobie "no to kurwa teraz mam to w płucach ;/
Przekonywanie ujętej osoby o nieuchronności kary za posiadanie narkotyków to głupi nawyk, który należy po prostu zignorować. Człowiek rodzi się wolny, a to, że zażywa niedozwolone prawnie narkotyki nie pozbawia go ani człowieczeństwa ani prawa do wolności
  • 463 / 6 / 0
bączóś jak zwykle debeścik :)
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.