z wiadra nigdy nie próbowałam![]()
uooo Kamila jeszcze duzo przed Tobą ;d
hehe coś jakbyś waliła THC dozylnie...
pukasz wiadro...
chowasz sprzęt...
wypuszczasz dym...
myslisz(coś wejsc nie chce)
wylewasz wode z wiadra
w trakcie wylewania wody pojawia sie
i buuum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A właśnie,zostawiłam nabitą lufkę i sobie leżała 2 dni zapomniałam ze może ona wywietrzeć :/ (nawet o tym nie pomyślałam) Czy straci na jakości? Trzeba w jakimś szczelnym pudełku trzymać ?
przez te 2 dni raczej na mocy nie straciła ale jak dłuzej to włóż ją moze do siatki po baczce i raczej nie musisz sie martwić :)
hehe to kiedy idziemy na wiaderko ?;D
HunT pisze:ten ma bonio ^_^kto nie pali z wiadra
Powiem wam ,że pytałem wielu ludzi czy palili wiadro w szkole. I czy ze znajomych czy na forum nikt tego nie dokonał. Więc mówię muszę być tym pierwszym (przynajmniej tak myślę). Więc przygotowałem sobie buteleczkę w domu rano, ob ciachałem dno. w szkole sreberko z prędzej skonsumowanych kapek. No i dobra zaczynam na lekcji do kibla kosz pod pachę wywalam śmieci nalewam wody i czekam. Ładnie usadowiłem to na kibelku z plecaka wywaliłem butle szybki cybuch z folii długopis dziurki okno otworzyłem, "wydmucham dym na dwór" pomyślałem. I.. butla w wodę siuwar na miejscu zapałki i jedziemy ściągam(śmietana) i zapomniałem ,że mam ten dym wypościć do okna ;d. I butla w plecak woda w kibel i powrót na lekcje. Misja udana ;d
Nie gadajcie ,że przypał i że mnie pojebało ale ja to dobrze wiem i musiałem tego dokonać ^^
Viadro
Ja chcę purpurowy rower!
Pozatym to lubie lufe bo nie ma pierdolenia, nabijasz czysciocha i ciagniesz.
Wiadro to dla mnie przesada, po sciagnieciu nie moge si ogarnać chociaż jak jest jakas grubsza impra to jak najbardziej XD tylko dym strasznie w płoca kuje, moze przez to ze zawsze jakis buc domieszał peta u mnie
Jak pale lolka to serce mi sie kraja jak widze 30 zł znikające tak szybko i to bez jakiejs mega czapy XD Ale ogólnie fajne bo po spaleniu nie zosje ci przypalowy rekwizyt jak np osmalona lufa no i fajny lans z blanciorem XD Strasznie mnie wkurwiło jak byłem w holandi i skonczyły sie bley i moj giet white widow poszedł w kilkadziesiat sekund bo oczywiscie nie chceli palic z lufy (bo to takie polskie) i zwineli z bletki do petów! :wall:
Z Butki sie kiedys zawsze palilo i w sumie jest to dość ćpuńska ale skuteczna metoda :D zwlaszcza jak sie nie ma niczego innego pod reką, gorzej jak płomien przejdzie przez dziurki i po jaraniu patrzysz na stopiony plastik i myslisz sobie "no to kurwa teraz mam to w płucach ;/
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.