z wiadra nigdy nie próbowałam![]()
uooo Kamila jeszcze duzo przed Tobą ;d
hehe coś jakbyś waliła THC dozylnie...
pukasz wiadro...
chowasz sprzęt...
wypuszczasz dym...
myslisz(coś wejsc nie chce)
wylewasz wode z wiadra
w trakcie wylewania wody pojawia sie
i buuum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A właśnie,zostawiłam nabitą lufkę i sobie leżała 2 dni zapomniałam ze może ona wywietrzeć :/ (nawet o tym nie pomyślałam) Czy straci na jakości? Trzeba w jakimś szczelnym pudełku trzymać ?
przez te 2 dni raczej na mocy nie straciła ale jak dłuzej to włóż ją moze do siatki po baczce i raczej nie musisz sie martwić :)
hehe to kiedy idziemy na wiaderko ?;D
HunT pisze:ten ma bonio ^_^kto nie pali z wiadra
Powiem wam ,że pytałem wielu ludzi czy palili wiadro w szkole. I czy ze znajomych czy na forum nikt tego nie dokonał. Więc mówię muszę być tym pierwszym (przynajmniej tak myślę). Więc przygotowałem sobie buteleczkę w domu rano, ob ciachałem dno. w szkole sreberko z prędzej skonsumowanych kapek. No i dobra zaczynam na lekcji do kibla kosz pod pachę wywalam śmieci nalewam wody i czekam. Ładnie usadowiłem to na kibelku z plecaka wywaliłem butle szybki cybuch z folii długopis dziurki okno otworzyłem, "wydmucham dym na dwór" pomyślałem. I.. butla w wodę siuwar na miejscu zapałki i jedziemy ściągam(śmietana) i zapomniałem ,że mam ten dym wypościć do okna ;d. I butla w plecak woda w kibel i powrót na lekcje. Misja udana ;d
Nie gadajcie ,że przypał i że mnie pojebało ale ja to dobrze wiem i musiałem tego dokonać ^^
Viadro
Ja chcę purpurowy rower!
Pozatym to lubie lufe bo nie ma pierdolenia, nabijasz czysciocha i ciagniesz.
Wiadro to dla mnie przesada, po sciagnieciu nie moge si ogarnać chociaż jak jest jakas grubsza impra to jak najbardziej XD tylko dym strasznie w płoca kuje, moze przez to ze zawsze jakis buc domieszał peta u mnie
Jak pale lolka to serce mi sie kraja jak widze 30 zł znikające tak szybko i to bez jakiejs mega czapy XD Ale ogólnie fajne bo po spaleniu nie zosje ci przypalowy rekwizyt jak np osmalona lufa no i fajny lans z blanciorem XD Strasznie mnie wkurwiło jak byłem w holandi i skonczyły sie bley i moj giet white widow poszedł w kilkadziesiat sekund bo oczywiscie nie chceli palic z lufy (bo to takie polskie) i zwineli z bletki do petów! :wall:
Z Butki sie kiedys zawsze palilo i w sumie jest to dość ćpuńska ale skuteczna metoda :D zwlaszcza jak sie nie ma niczego innego pod reką, gorzej jak płomien przejdzie przez dziurki i po jaraniu patrzysz na stopiony plastik i myslisz sobie "no to kurwa teraz mam to w płucach ;/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.