Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 100 / 14 / 0
Dobre zioło,piwko od czasu do czasu albo 2 do palonka i tak można jakoś funkcjonować bez zajechania się.
:skret: :bongo: :liść:
  • 239 / 51 / 0
Z uwagi na to ze nazwanie DXM narkotykiem na tle innych specyfikow bedzie dla niego obrazą, klony są lekiem a koda zbyt często wkurwia, będzie to mj.
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 2877 / 266 / 0
buchy, buchy, buchy

ale zbyt często brakuje mi do tego paru piwek i czasami benzo, więc muszę uwzględnić (miks tych trzech jest królem największym)
  • 12491 / 2425 / 0
Ja podobnie, jak wyżej, tylko już od dawna bez benzo (choć były próby ponownej znajomości - na szczęście nieudane :)).
Jedynymi używkami, które mogą dla mnie istnieć, to zioło i piwo (oba traktuje również jako zainteresowanie - tzn nie jestem tylko palaczem i mocno interesuję się tematem piwa).
  • 2877 / 266 / 0
ja tak uwielbam xanax, że na szczęście jeynie udaje się nie wjebać fizycznie (raz i mam nadzieję ostatni miałęm półroczny ciąg, gdzie jadłem jak cukierki na totalnej wyjebce, nie mając świadomości jaka jest siła uzależnienia. myślę, że śednio jadłem dziennie 3-4 mg, dochodząc nawet do 6-8) i jem tylko weekendowo, ale to jet tak cudowna faza, że nie potrafię jużz tego zregnować, odkąd poznałęm tę magię. czasem same piwa wystarczą w ilości większej i benzo nie jes tpotrzebne, ale to już ilość upajająca mnie dośc mocno (8-10 browców spokojnie dam radę), wolę trochę mnie tych piw (tym bardzie że jebane pasą człowieka, a ja ważę teraz bardzo zdrowo i nie chcę tyć), i trochę alpry do tego, na szczęście, mimo że to cięzkie, udaje mi iękontrolować jedznie benzo mając dostęp naprawdzę bardzo łatwy i wychodący ofc tan iej niż piwo
  • 4 / 1 / 0
Ulubiony to LSD, ale stosuje go sporadycznie. Najlepszy do życia na codzień z wiekiem sie zmienia. Kiedyś amfa, stimy ogólnie, teraz gustuje w depresantach. Ogólnie już bym sobie nie zrobił takich rzeczy jak kiedyś,ale na tamte czasy było spoko.
*Reality is for people who can't handle drugs.
  • 1 / / 0
Zdecydowanie mef, nic nie przebije bomby kiedy przestaje widzieć godzinę na telefonie
  • 968 / 96 / 0
  • 0 / / 0
marihuana i yerba mate
  • 514 / 110 / 7
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.