Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 100 / 14 / 0
Dobre zioło,piwko od czasu do czasu albo 2 do palonka i tak można jakoś funkcjonować bez zajechania się.
:skret: :bongo: :liść:
  • 239 / 51 / 0
Z uwagi na to ze nazwanie DXM narkotykiem na tle innych specyfikow bedzie dla niego obrazą, klony są lekiem a koda zbyt często wkurwia, będzie to mj.
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 2877 / 266 / 0
buchy, buchy, buchy

ale zbyt często brakuje mi do tego paru piwek i czasami benzo, więc muszę uwzględnić (miks tych trzech jest królem największym)
  • 12491 / 2425 / 0
Ja podobnie, jak wyżej, tylko już od dawna bez benzo (choć były próby ponownej znajomości - na szczęście nieudane :)).
Jedynymi używkami, które mogą dla mnie istnieć, to zioło i piwo (oba traktuje również jako zainteresowanie - tzn nie jestem tylko palaczem i mocno interesuję się tematem piwa).
  • 2877 / 266 / 0
ja tak uwielbam xanax, że na szczęście jeynie udaje się nie wjebać fizycznie (raz i mam nadzieję ostatni miałęm półroczny ciąg, gdzie jadłem jak cukierki na totalnej wyjebce, nie mając świadomości jaka jest siła uzależnienia. myślę, że śednio jadłem dziennie 3-4 mg, dochodząc nawet do 6-8) i jem tylko weekendowo, ale to jet tak cudowna faza, że nie potrafię jużz tego zregnować, odkąd poznałęm tę magię. czasem same piwa wystarczą w ilości większej i benzo nie jes tpotrzebne, ale to już ilość upajająca mnie dośc mocno (8-10 browców spokojnie dam radę), wolę trochę mnie tych piw (tym bardzie że jebane pasą człowieka, a ja ważę teraz bardzo zdrowo i nie chcę tyć), i trochę alpry do tego, na szczęście, mimo że to cięzkie, udaje mi iękontrolować jedznie benzo mając dostęp naprawdzę bardzo łatwy i wychodący ofc tan iej niż piwo
  • 4 / 1 / 0
Ulubiony to LSD, ale stosuje go sporadycznie. Najlepszy do życia na codzień z wiekiem sie zmienia. Kiedyś amfa, stimy ogólnie, teraz gustuje w depresantach. Ogólnie już bym sobie nie zrobił takich rzeczy jak kiedyś,ale na tamte czasy było spoko.
*Reality is for people who can't handle drugs.
  • 1 / / 0
Zdecydowanie mef, nic nie przebije bomby kiedy przestaje widzieć godzinę na telefonie
  • 968 / 96 / 0
  • 0 / / 0
marihuana i yerba mate
  • 514 / 110 / 7
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.