Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 922 / 226 / 0
17339273678076499505289950910101.jpg
Pozdrawiam! Nie kłóćcie się, bo skarpetki do mordy Wam wsadze :*
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 631 / 118 / 0
sprite na popite? czy jakas inna zielona butla
:tabletki:
  • 922 / 226 / 0
Grappa zielona. Ale fajnie wjechało. Tylko już za dużo wpierdalam. Trzeba rozważyć przerwę.
  • 631 / 118 / 0
Kazdy czasem rozważa przerwę :zombie:
:tabletki:
  • 46 / 5 / 0
@DobryWujas
Długo utrzymuje się euforia (jakakolwiek?) u Ciebie?

Kiedyś mnie koda napędzała... Teraz mniej i rzadziej. Jak dla mnie robiła o wiele fajniej niż morfina P.O. A teraz czlowiek stoi na rozdrożu, przed decyzją, albo tak mu się tylko wydaje...

Zacząłem kombinować miks z tym co akurat miałem pod ręką. Z methacarbamolem, nie wiem na ile bezpieczny. Nie zwiększa euforii, ale za to diabolicznie relaksuje. I wyraźnie obniża ciśnienie, nieprzyjemnie, jak przy muszkacie.

I chuj, mój detoks prysną.
  • 13 / 1 / 0
Ej palacze. Po opio też wam się nie chce szlugów jarać czy tylko mi?
  • 922 / 226 / 0
@RuchRych
Zależy co nazywamy euforią. Jeżeli chodzi o taką wręcz oksykodonową to taką mam rzadko i raczej jej nie oczekuję. Najczęściej mam coś co mógłbym nazwać mocnym podniesieniem nastroju, rozluźnieniem mięśni, ciepłem, spokojem i odsunięciem problemów. Część efektów, zwłaszcza trzy pierwsze zamykają się w 2h działania natomiast następne dwa w następnych 2h.

@najebanydrakula
Ja lubię palić na kodeinie. Jednak odczuwam wtedy chęć na wymioty.
  • 13 / 1 / 0
@DobryWujas Mnie też zbiera (bardziej na mdłości bo po kodzie nie wymiotuje i ogólnie na opio(tylko raz na trampku)), ale w ogóle odczuwam zero głodu nikotynowego. Palę z nawyku wtedy bardziej.
  • 46 / 5 / 0
Te czasy mdłości przy kodzie mam za sobą. I mnie przy Thio 16tab. właściwe działanie to 15-30 min, przy 32 TAB. do godziny. I dwie - trzy godziny średniej sedacji, później tylko rozdrażnienie aż do skręta.

Kocham i nie cierpię, pieprzę to, zaczynam odstawkę od nowa :/

Edit:

Metacarbamol pomoże cokolwiek na skręta?
  • 1474 / 392 / 2
@RuchRych kurwa ja to pamiętam swój pierwszy raz z kodą, zaciekawieni opowieściami z [h] razem z dziewczyną wzieliśmy po 1 opakowaniu na łebka antidolu ---> jebany pył ---> ekstrakcja i do tego przed krople z owocu grejpfruta oczywiście w dawce 3x zalecanej na opakowaniu XD kurwa byliśmy porobieni łącznie przez 24h nie obyło się bez rzygania + dobrze, że miałem na stanie hydroksyzynę bo inaczej byśmy się zazdrapali na śmierć xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".