Długo utrzymuje się euforia (jakakolwiek?) u Ciebie?
Kiedyś mnie koda napędzała... Teraz mniej i rzadziej. Jak dla mnie robiła o wiele fajniej niż morfina P.O. A teraz czlowiek stoi na rozdrożu, przed decyzją, albo tak mu się tylko wydaje...
Zacząłem kombinować miks z tym co akurat miałem pod ręką. Z methacarbamolem, nie wiem na ile bezpieczny. Nie zwiększa euforii, ale za to diabolicznie relaksuje. I wyraźnie obniża ciśnienie, nieprzyjemnie, jak przy muszkacie.
I chuj, mój detoks prysną.
Zależy co nazywamy euforią. Jeżeli chodzi o taką wręcz oksykodonową to taką mam rzadko i raczej jej nie oczekuję. Najczęściej mam coś co mógłbym nazwać mocnym podniesieniem nastroju, rozluźnieniem mięśni, ciepłem, spokojem i odsunięciem problemów. Część efektów, zwłaszcza trzy pierwsze zamykają się w 2h działania natomiast następne dwa w następnych 2h.
@najebanydrakula
Ja lubię palić na kodeinie. Jednak odczuwam wtedy chęć na wymioty.
Kocham i nie cierpię, pieprzę to, zaczynam odstawkę od nowa :/
Edit:
Metacarbamol pomoże cokolwiek na skręta?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".