Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
edit: zapal sobie trawki jak się zacznie powój ładować, zapal jak się na dobre załaduje i jeszcze raz pod sam koniec fazy :) have a nice trip
[quote="pilleater"]
Nie jedz ekstaz przed powojem, szkoda serotoniny i powój kiepsko posmyra ]
Właśnie tak myślałam, żeby gdy faza po powoju trochę osłabnie zarzucić. Zobaczymy jak wyjdzie w trakcie.
A palonko to jest rzecz oczywista ;]
Córka Bafometa pisze: Kuba, zdecydowanie w takim razie z Madagaskaru ]
Jak zjesz nasiona to koniecznie zdaj relację na forum ;]
Kuba Powiatowy pisze:
He he, przywróciłaś wiarę w to, że powój z Madagaskaru może jednak porządnie działać ( Jeżeli wierzyć Twojemu koledze )
Jak zjesz nasiona to koniecznie zdaj relację na forum ;]
Jego faza, jakby czytać opisy, było typowo powojowa. Żadnych bad tripów, tylko mdłości na początku. Trwała ok 12h.
Liczę na podobne efekty
wydawało mi się, jakbym znowu zaczął tripować. Lekkie przesłyszenia i zmieniona percepcja - ale pół godziny minęło i wszystko wróciło do normy.
wczoraj dostałem paczkę i dzisiaj z ciekawości wszamałem jedno nasionko na pusty żołądek
obskubałem jedynie z tej "puchatej" skorupy
po 30 minutach poczułem działanie, lekkie pobudzenie, euforia, głupkowate myśli - ogólnie trochę marichuanopodobne działanie. Na początku czułem jakby w brzuchu było "coś nie tak" ale poleżałem 30 minut i przeszło (zresztą brzuch mnie już rano lekko bolał prawdopodobnie od wywaru guarana+yerba mate na pusty żołądek zamiast śniadania)
po godzinie czułem się jeszcze weselej i "lżej" owy stan utrzymywał się jakieś 2.5h
myślicie że jest sens wrzucenie ze znajomymi po 1-2 nasionka w/w powoju i wypiciu później z 2-3 piwka, czy raczej skończy się to "wielkim haftaniem" :-) albo co gorsza całkowitym przytłumieniem powojowatej euforii alkoholem?
btw, po jednym nasionku odczuwałeś efekty ? 8-(
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.