Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Te kamyczki to prawdopodobnie pozostałości złych decyzji zakupowych. Gościu zawinął lipny towar z którym nie ma co zrobić, więc jak mu się kończy dobry po wypycha to dla podtrzymania ciągłości kontaktu, i tak wrócisz. Jak by Ci nic nie dał to możesz poszukać u konkurencji i znaleźć lepszego dostawce. Analogiczny przypadek miałem z buchem, początek partii zawsze petarda jak się kończyło wciskał CBDka z miałem.
Kiedyś zapytałem o co chodzi odpowiedział mi, że ludzie i tak wracają.
04 września 2025DobryWujas pisze:
Dlaczego tak sądzisz? Zależy kiedy przyjdziesz do dilera. Czy ma świeżą partię czy już resztki i daje Ci takie kamyczki coś ala żwirek dla kota. Ja lubiłem przychodzić na świeżynkę to dostawałem nawet 10g w jednej bryle.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).