"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zniechecilo mnie strasznie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie Idź.
W końcu chciałabym jednak zrobić coś inaczej ale rezygnacja z pewnych aktualnie rzeczy które robię jest dla mnie trudna (lubię mieć plan "do przodu").
Czytałam o kilku ośrodkach i przymierzam się na Nowy Dworek, chciałabym poprosić o aktualne info najlepiej od osób które niedawno (do 3,4 mc) lub są tam jak wygląda tam dokładnie plan dnia Pn-Pt, weekend So Nd, posiadanie telefonu, odwiedziny, jedzenie, bieganie, jakiś dodatkowy rygor czy coś, czy można wychodzić z ośrodka, czy jest tam As, czy palić można, i o której są ciszę nocne i czy np jak jest cisza o 23 to mogę wyjść z pokoju i iść zapalić? Jak wygląda mieszkanie z dziewczynami ilo osobowe są pokoje?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.