"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zniechecilo mnie strasznie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie Idź.
W końcu chciałabym jednak zrobić coś inaczej ale rezygnacja z pewnych aktualnie rzeczy które robię jest dla mnie trudna (lubię mieć plan "do przodu").
Czytałam o kilku ośrodkach i przymierzam się na Nowy Dworek, chciałabym poprosić o aktualne info najlepiej od osób które niedawno (do 3,4 mc) lub są tam jak wygląda tam dokładnie plan dnia Pn-Pt, weekend So Nd, posiadanie telefonu, odwiedziny, jedzenie, bieganie, jakiś dodatkowy rygor czy coś, czy można wychodzić z ośrodka, czy jest tam As, czy palić można, i o której są ciszę nocne i czy np jak jest cisza o 23 to mogę wyjść z pokoju i iść zapalić? Jak wygląda mieszkanie z dziewczynami ilo osobowe są pokoje?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.