Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 103 / 0
01 sierpnia 2017chriskatowice pisze:
Nic się nie zmieniło, w hurcie czyli bierzesz 100 sztuk to po 15 koron, nie 150 :-) wiem co piszę. Stodolnia owszem to dobre miejsce, kolega jeden ze mną ostatnio dyskutował i był, będzie to czytał to napisz Maćku do kolegi, pozdr

No jo, kupujesz te 100 sztuk w hurcie, przekraczasz granicę, łapią cię i z marszu dostajesz zarzut posiadania znacznej ilości środków psychotropowych i wprowadzania ich do obiegu, od razu areszt i groźba 10 lat odsiadki, powodzenia!
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
Jak jest z lekami aptecznymi w czechach? Można tam dostać coś ciekawego bez recepty?
  • 1 / / 0
Byłem w Ostrowie pusto tam jest kiedy jechać
  • 766 / 141 / 0
15 sierpnia 2017jan potocki pisze:
01 sierpnia 2017chriskatowice pisze:
Nic się nie zmieniło, w hurcie czyli bierzesz 100 sztuk to po 15 koron, nie 150 :-) wiem co piszę. Stodolnia owszem to dobre miejsce, kolega jeden ze mną ostatnio dyskutował i był, będzie to czytał to napisz Maćku do kolegi, pozdr

No jo, kupujesz te 100 sztuk w hurcie, przekraczasz granicę, łapią cię i z marszu dostajesz zarzut posiadania znacznej ilości środków psychotropowych i wprowadzania ich do obiegu, od razu areszt i groźba 10 lat odsiadki, powodzenia!
Piszesz z doświadczenia czy tak Ci się wydaje? Ile miałeś takich kontroli na czeskiej granicy?
  • 1180 / 103 / 0
@up
Naiwnością jest myślenie o "czeskiej granicy". Raz, że polskie i czeskie służby ze sobą współpracują na wszystkich możliwych poziomach (oddziały Straży Granicznej, Policji, Policji Narkotykowej, Wydziały Operacyjno-Śledcze), dwa, że kontroli można zostać poddanym właściwie w dowolnym miejscu na terenie naszego kraju od tzw. schengenbusów poczynając, a na mobilnych patrolach kończąc.

I tak ostrzegam raz jeszcze, za hurt (100 jednostek nielegalnych subst. psychotropowych i nawet mniej, wystarczy) grozi długoletnia odsiadka, jesteś pełnoletni, w Polsce nie ma zmiłuj, to nie jest podwórko i 'niewinny' blancik...
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 15 / 0
Dokladnie. Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie tak kochaja dorabiac jakies swoje teorie do wszystkiego. Prawo w Czechach sie zmienilo, mozna posiadac pewne ilosci na wlasny uzytek a te patusy juz sie ustawiaja w kolejce do bycia drugim Pablo bo przeciez w Czechach legal i wszystko mozna. Zreszta.. sami sie idioci wyeliminuja ze spoleczenstwa.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 1 / / 0
Halo Wariaty!!! Jestem z ekipa w Ostrawie blisko stodolni.... gdzie szukac piko i jaranka?????? Odpisujcie
  • 59 / 15 / 0
O tej godzinie to lepiej idz sobie na piwo i poczekaj do wieczora, jezeli w ogole cos ogarniesz w srodku tygodnia.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 2 / 1 / 0
A coś w okolicach Cieszyna? Czy zostają tylko sklepiki wietnamskie?
  • 1 / / 0
Jak z dostępnością koko, LSD i mefa? Wakacjuję się z narzeczoną w Karpaczu i jest pomysł odwiedzenia kolegów zza gór, prawdopodobnie w nadchodzący weekend.
Jak, co, gdzie i po ile? Warto wyruszać? Zwiedzanie miasta jakoś specjalnie mnie nie pociąga, pojechałbym tam tylko po dobre rzeczy.

scalono - TJ

Po nocce ze słabym mefim stwierdzam, że MDMA czy jakieś dobre kółka też wchodzą w gre.
Jestem bezpieczny bo przeglądam z TOR'a.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.