Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
04 czerwca 2025Macabra pisze: Jakie jest dawkowanie dla siarczanu? Nie walilem od lat, tolerka zerowa.
Chcesz się porobić i wykręcić, czy raczej stosować codziennie na podkretke?
Ps
Jak masz porządny materiał.
04 czerwca 2025Macabra pisze: Porobic weekendowo, ale zeby vos kreatywnego zrobic, mam nauki na studia i chce ogarnac pare spraw do ktorych nie mialem glowy ostatnio.
Nie napiszę Ci jak dawkować, bo co ciało to obyczaj. Rozumiem, że masz dokładną wagę, czy będziesz jechał na oko?
Ja bym proponował bardziej wyższe dawki, ale sam musisz wyczuć. Tak jak mówiłem, nie sugeruj się niczyimi opiniami, a swoim własnym doświadczeniem. Pozdrawiam
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
objaśniam i pokazuje jak się wdupia paste (3:40)
i lepiej wbijcie to sobie do tych pustych przećpanych czaszek, że przy obecnej jakości nie warto tego syfu ładować w nochala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ja tak sie zastanawiam czy istnieje jakaś użyteczność soli chlorowodorkowej amfetaminy czyli speed pasty. Może za granicą gdzie lubią se zjeść takiej fety? Rozumiem, że z H2SO4 przynajmniej w Polsce może być problem, ale kwas fosforowy (V) ogarniesz bez problemu, więc niehigroskopijny fosforan można uzyskać. Wiem, bo mam taki. :) z tego co wiem też ma lepszą przyswajalność oralnie, więc wypada go zjeść niż pudrować nosek.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.