Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nic nigdy w ogole nie bralas? jak zajebiesz moze byc tak, ze nie bedziesz wiedziala co ze soba zrobic i niczego sie nie nauczysz xd Ogolnie wedlug mnie hujowy pomysl. Jak cpalam stimy to niby na poczatku dobrze sie uczylam ale chwila moment i wszystkiego zapominalam
Na amfetaminie najbardziej uwielbiam rozmawiać z ludźmi i brać ją na imprezach. Nie muszę być nawet jakoś specjalnie porobiony, po prostu słuchanie i mówienie do czlowieka sprawia ogromną frajdę, w tle jeszcze muzyka. Piwko wiadomo jak wchodzi na kraju, szlug to samo jak w masło. Skończyłem też dzięki niej studia i nie jest to przesadność.
Generalnie najprościej rozrobić z proszkowaną witaminą B. Jej nie przedawkujesz, jest neutralna dla nosa i tania. Jak wciągają koks w Hollywoodzie, to właśnie witaminę B ;)
^^^^^debil nie brać przykładu ^^
Otrzymujesz ostrzeżenie słowne pierwsze i ostatnie kolejna porada tego typu bedzie nagrodzona warnem
Pzdr
Ncux
04 czerwca 2025Yokichad pisze: Hehe, ja bym mógł, ale rzadko walę i mi nie przeszkadza mocny towartylko kobita ma lubi do pracy sobie przypierdolic, ale nie lubi jak układ oddechowy płonie
dlatego pytam, dobry ten pomysł z witaminą, ktoś jeszcze coś?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).