Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1797 / 245 / 0
04 czerwca 2025Yokichad pisze:
Hehe, ja bym mógł, ale rzadko walę i mi nie przeszkadza mocny towar 😂 tylko kobita ma lubi do pracy sobie przypierdolic, ale nie lubi jak układ oddechowy płonie 😂 dlatego pytam, dobry ten pomysł z witaminą, ktoś jeszcze coś?
Kreatyna lub glukoza tylko i wyłącznie.
  • 789 / 448 / 0
04 czerwca 2025Macabra pisze:
Jakie jest dawkowanie dla siarczanu? Nie walilem od lat, tolerka zerowa.
Zależy co chcesz osiągnąć, nie dodałeś.
Chcesz się porobić i wykręcić, czy raczej stosować codziennie na podkretke?
  • 22 / / 0
Porobic weekendowo, ale zeby vos kreatywnego zrobic, mam nauki na studia i chce ogarnac pare spraw do ktorych nie mialem glowy ostatnio.
  • 1797 / 245 / 0
Max 50mg na 24h podzielone na kilka rzutów.
Ps
Jak masz porządny materiał.
  • 789 / 448 / 0
04 czerwca 2025Macabra pisze:
Porobic weekendowo, ale zeby vos kreatywnego zrobic, mam nauki na studia i chce ogarnac pare spraw do ktorych nie mialem glowy ostatnio.
Zapewnie posiadasz ten siarczan z dn od pewnego vendora.
Nie napiszę Ci jak dawkować, bo co ciało to obyczaj. Rozumiem, że masz dokładną wagę, czy będziesz jechał na oko?
Ja bym proponował bardziej wyższe dawki, ale sam musisz wyczuć. Tak jak mówiłem, nie sugeruj się niczyimi opiniami, a swoim własnym doświadczeniem. Pozdrawiam
  • 22 / / 0
Mam wage i bede odmierzał.
  • 22 / / 0
Doradzcie mi prosze, mam fetke ktora jest swieza i jeszcze mokra. Jak z nia postapic, zostawic "otwarta" zeby wyschla? Czy moze pomieszac z czyms zeby ta wilgoc sie jakos rozlozyla.
  • 1339 / 337 / 13
do kawy se wsyp zamiast śmietanki to mocniej klepnie :ręka:
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 789 / 448 / 0
Jebnij się. Musisz wysuszyć bo pasta nie nadaje się do spożycia.
  • 1339 / 337 / 13
głupoty piszesz - jaki jest sens skoro straci na mocy i zawartości? zresztą nie każda pasta nadaje się do suszenia a tym bardziej do walenia w kinol

objaśniam i pokazuje jak się wdupia paste (3:40)

i lepiej wbijcie to sobie do tych pustych przećpanych czaszek, że przy obecnej jakości nie warto tego syfu ładować w nochala
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.