Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / 4 / 0
Jeśli sztuka jakkolwiek czysta i ma to być do nauki to idotyzm. I wyjście do ludzi na zaliczenie po pierwszej w życiu sztuce na raz to też idiotyzm xD
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 4 / / 0
nic nigdy wgl nie

Nic nigdy w ogole nie bralas? jak zajebiesz moze byc tak, ze nie bedziesz wiedziala co ze soba zrobic i niczego sie nie nauczysz xd Ogolnie wedlug mnie hujowy pomysl. Jak cpalam stimy to niby na poczatku dobrze sie uczylam ale chwila moment i wszystkiego zapominalam
  • 24 / / 0
Hej, jak zabezpieczyc fete na dluzszy czas? Jak wsadze do zamrazarki to bedzie ok?
  • 1946 / 256 / 0
Tak
  • 803 / 458 / 0
W amfetaminie zawsze podobało mi się, że nie ma takiego ciśnienia na dorzutkę jak w przypadku bk. Można sobie łatwo kontrolować fazkę, krecha co 6h. Oczywiscie jak masz prawilny siarczan z darkneta.
Na amfetaminie najbardziej uwielbiam rozmawiać z ludźmi i brać ją na imprezach. Nie muszę być nawet jakoś specjalnie porobiony, po prostu słuchanie i mówienie do czlowieka sprawia ogromną frajdę, w tle jeszcze muzyka. Piwko wiadomo jak wchodzi na kraju, szlug to samo jak w masło. Skończyłem też dzięki niej studia i nie jest to przesadność.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2 / / 0
Cześć mam takie pytanie, amfa jest za mocna i z czym to zmieszać żeby było najlepiej żeby kopało słabiej, ale żeby nie było to jeszcze większe gówno. Myślałem o kofeinie, tylko że wtedy to byłoby by tak samo złe na serducho i pewnie nie straciłoby dużo na mocy. Potem przeczytałem że kreatyna, a to wiem że jest zdrowe. Ktoś ma może lepszy pomysł, albo uważa pomysł z kreatyna za dobry?
  • 20 / / 0
A nie możesz po prostu mniejsze lajny sobie sypać?

Generalnie najprościej rozrobić z proszkowaną witaminą B. Jej nie przedawkujesz, jest neutralna dla nosa i tania. Jak wciągają koks w Hollywoodzie, to właśnie witaminę B ;)

^^^^^debil nie brać przykładu ^^
Otrzymujesz ostrzeżenie słowne pierwsze i ostatnie kolejna porada tego typu bedzie nagrodzona warnem
Pzdr
Ncux
  • 2 / / 0
Hehe, ja bym mógł, ale rzadko walę i mi nie przeszkadza mocny towar 😂 tylko kobita ma lubi do pracy sobie przypierdolic, ale nie lubi jak układ oddechowy płonie 😂 dlatego pytam, dobry ten pomysł z witaminą, ktoś jeszcze coś?
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2025 przez Yokichad, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 24 / / 0
Jakie jest dawkowanie dla siarczanu? Nie walilem od lat, tolerka zerowa.
  • 1946 / 256 / 0
04 czerwca 2025Yokichad pisze:
Hehe, ja bym mógł, ale rzadko walę i mi nie przeszkadza mocny towar 😂 tylko kobita ma lubi do pracy sobie przypierdolic, ale nie lubi jak układ oddechowy płonie 😂 dlatego pytam, dobry ten pomysł z witaminą, ktoś jeszcze coś?
Kreatyna lub glukoza tylko i wyłącznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.