Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nic nigdy w ogole nie bralas? jak zajebiesz moze byc tak, ze nie bedziesz wiedziala co ze soba zrobic i niczego sie nie nauczysz xd Ogolnie wedlug mnie hujowy pomysl. Jak cpalam stimy to niby na poczatku dobrze sie uczylam ale chwila moment i wszystkiego zapominalam
Na amfetaminie najbardziej uwielbiam rozmawiać z ludźmi i brać ją na imprezach. Nie muszę być nawet jakoś specjalnie porobiony, po prostu słuchanie i mówienie do czlowieka sprawia ogromną frajdę, w tle jeszcze muzyka. Piwko wiadomo jak wchodzi na kraju, szlug to samo jak w masło. Skończyłem też dzięki niej studia i nie jest to przesadność.
Generalnie najprościej rozrobić z proszkowaną witaminą B. Jej nie przedawkujesz, jest neutralna dla nosa i tania. Jak wciągają koks w Hollywoodzie, to właśnie witaminę B ;)
^^^^^debil nie brać przykładu ^^
Otrzymujesz ostrzeżenie słowne pierwsze i ostatnie kolejna porada tego typu bedzie nagrodzona warnem
Pzdr
Ncux
04 czerwca 2025Yokichad pisze: Hehe, ja bym mógł, ale rzadko walę i mi nie przeszkadza mocny towartylko kobita ma lubi do pracy sobie przypierdolic, ale nie lubi jak układ oddechowy płonie
dlatego pytam, dobry ten pomysł z witaminą, ktoś jeszcze coś?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.