Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
MaximusTDM pisze:
Po jednym sorcie dostępnym na polskim rynku wszystkie kolory robią się takie... inne. Może trochę pastelowe, choć ciężko to opisać i przy dużej dysocjacji mam coś na wzór wizuali (znaczy nie umiem wtedy określić konturów przedmiotów, zlewają się ze sobą, nawet nie wiem, czy szafa stoi prosto, czy się rusza). Ale reliefów to ja nigdy nie miałem :D.
To tak. Ale reliefów i muralów nie doświadczyłem, albo nie zwróciłem uwagi. Zbyt często tripowałem z zamkniętymi oczyma.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 1 / 0
Witam ostatnio zamowiłem w polskim sklepie MXE w formie drobnego krysztalku efekty u badanych przy 100mg nie do ogarniecia.Czas trania nawet 20h .Testowal ktos tez ten sort??i w jakich dawkach?? Oral ??
  • 195 / 4 / 0
Witam , czytam tu dużo ludzi , którzy po MXE chwalą sobie wizuale , jakieś skomplikowane haluny itd . Jest to zapewne miłe i fajne oglądanie tańcxzących, kolorowych ścian ,,, ale . No właśnie ale , czy takie spłaszczanie tak wyjątkowej i wręcz leczniczej substancji jaką jest MXE to nie jakieś "obrazoburstwo "?
MXE osobiście traktuję jako lek ,szybkodziałający antydepresant , jednak w rytmie <od czasu do czasu >i piękne w tej Subście jest również to ,że jak się skończy ją brac to nadchodzący tydzień ( u mnie tak było ) jest wyjątkowo piękny i optymistyczny , daleki od depresji . :-)
Pozdrawiam.
  • 1857 / 70 / 80
@2up
Nigdy nie słyszałem żeby MXE działało 20h, wogóle jak tak czytam ten dział ostatnimi czasy to niedowierzam czo sie dzieje na rynku %-D

@up
Po MXE nie ma prawdziwych wizuali, są jedynie CEVy ale też niezbyt wyraźne/rozbudowane. Jest za to dużo złudzeń, iluzji odczuć polegających na złej interpretacji otoczenia, wspomnień i pomieszaniu informacji z podświadomości. Ale w porównaniu do tryptamin to nie ma wizuali.
Nie ma czegoś takiego jak obrazoburstwo w ćpaniu narkotyków, pozatym twoja wypowiedź zajebała katolstwem.
Jeden dostaje morfine żeby uśmierzyć ból po wypadku, a drugi wstrzykuje ją sobie żeby sie porobić.
Jeden przyjmuje MXE żeby mieć efekty antydepresyjne (już było wspominane że to nie na długą mete ITT) a drugi przyjmuje żeby wyjebało go poza granice codziennego odbioru rzeczywistości.
Diluj z tym.
  • 742 / 12 / 0
Ja kojarze takie oevy quasi "biedne tryptaminy" jak brałem na noc pospałem pare h po tripie i budziłem się rano to wtedy one występywały jakoś tak 30 min max. Kolory pastelowy róż, zieleń, czerwień, zółć i fiolet :-) .
  • 1987 / 108 / 0
Anon pisze:
Po MXE nie ma prawdziwych wizuali, są jedynie CEVy ale też niezbyt wyraźne/rozbudowane. Jest za to dużo złudzeń, iluzji odczuć polegających na złej interpretacji otoczenia, wspomnień i pomieszaniu informacji z podświadomości. Ale w porównaniu do tryptamin to nie ma wizuali.
ależ są, tylko nie u każdego. chyba, że nie nazywasz wizualami tego, co opisałeś w zdaniu poprzedzającym.
oczywiście nie biorę MXE dla samych efektów wizualnych, ale komponują się one konkretnie z całokształtem tripa.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Typowych OEVów po MXE nie doświadczyłem. Jest zmieniona percepcja rzeczywistości.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Ja miałem po jakiś 150mg podjęzykowo. Wszystko się miesza, przelewa. Widziałem, cienie chodzące po pokoju itp. MXE ma potencjał. I jeszcze na zjezdzie to "wypalenie" z uczuc. Czuje sie jak zoombie. Wszystko mnie jebie. Wyjebane na wsio. Właśnie to lubię w tej substancji.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 606 / 8 / 0
Sprawia ma się tak

2x20-25 i mnie posmyrało aż miło (taki kaszlak ale bez guli w gardle, fizycznego lęku i rozjebania). Grzało lepiej niż tramal, nie tak ciężko :-D

na drugi dzień wyraźnie poprawiony nastrój, ataki śmiechu itp, zadziałało miodnie. 3 dzień po- afterglow trwa, ale nie wiem czy to afterglow czy efekt mieszania ketonów, EPH, alko i metoksy (und benzo ofc)

ale do rzeczy ćpaki
czy dawki 10-20 można sobie zarzucać dla samego poczucia wygrzania? Nie miałem po tych 20mg żadnych kmin, głębi myślenia, nielinearności wspomnień, wypływania cudow i brudów. Ciekawi mnie czy długo tak można
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 195 / 4 / 0
Ciekawi mnie czy długo tak można
- mi sie wydaje ,że jak za dużo to i świnia nie zeżre . I MXE może ryc banie podobnie jak alkohol pity w nadmiarze .Jednak jesli robimy przy tej substancji przerwy ( u mnie to będzie kolo miesiąca ) a potem kilka dni "terapia " MXE w nie za wielkich dawkach , to mozna na tej subście jechać długo z korzyścią .
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.