Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 223 / 30 / 0
IMO to, że się je bdz kilogramami nie powinno znacząco wpływać na działanie tradozonu, czy to nasenne czy inne. Kompletnie inny mechanizm działania. Co innego, że miłośnik depresantów w ogołe może już być mniej wyczulony na działanie "przyjebujące", po prostu go nie zauważając, bo i tak cały rok chodzi jakby go ktoś w łeb pierdolnął.
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 3244 / 553 / 0
Swoją drogą, mogę się mylić bo brałem dopiero jakiś czas temu, ale odnoszę wrażenie, że ten trittico (jeśli wykazuje na kogoś działanie) jest lekko podobny do alprazolamu. Zauważył ktoś podobieństwo?
Wiadomo, że to nie to samo bo nie wpływa na te same receptory, ale lekka sedacja + wychwyt serotoniny tworzy iluzje podobnego działania. Docelowo mogą to obadać benzojeby - z tym że wymaga stosowania dłuższego, żeby działanie się rozkręciło. ^_^
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 11 / 1 / 0
Po ok. miesiącu stosowania Trittico mogę śmiało napisać, że nastrój oraz ogólne samopoczucie dosyć wyraźnie się poprawiło. Libido skoczyło niespodziewanie mocno, brałbym wszystko co na drzewo nie ucieka. Efektem ubocznym jest za to wieczna susza w japie oraz pała stercząca tak mocno, że czasami aż boli. Jeśli chodzi o dawkę to 150 mg na noc. Cierpię na kurewską bezsenność i muszę sobie pomagać zolpidemem ale ogólnie zauważyłem, że jakość snu się poprawiła bo o ile sam zolpi zwala z nóg to razem z trozadonem rano nie ma się poczucia "chemicznego snu". :zzz:
  • 2179 / 31 / 0
Póki co najlepszy lek nasenny z jakim dane mi było obcować. Wpada się w głęboki sen z fazami REM, czego nie ma po benzosach, pobudka OK, lekka senność, ale taka naturalna jak po wybudzeniu z głębokiego snu. Dawki 10-25mg. Z ciekawości spożyje 50-75, ale spodziewam się już grubszego uwalenia. Jak po tym np psychodeliki, stimsy sero? Osłabia działanie? Chciałbym używac tego nasennie na festiwalach , bo zawsze karygodnie sypiam.
  • 13 / / 0
Jaka ilość Trittico mogłaby spowodować śmierć? Czy jedno opakowanie bodajże 28 tab x 150 mg byłoby już skuteczne? Pytanie całkiem poważne.
  • 393 / 10 / 0
Nie masz lepszych sposobów na samobója? Jak nie to wpadaj do mnie po recki na Trittico.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
Pewnie ogromna, ale lepiej tego nie przedawkowywać bo nie zwiększa to specjalnie efektów pozytywnych, gdy kończyłem badania to ostatnie tabletki nadużywałem i kończyło się to tylko brainfoggiem i zwiększoną potliwością.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 393 / 10 / 0
ja chyba max to było 750mg z głupoty bo mialem tylko 2 piwa a liczyłem na 'przyjemne wyciszenie':D w sumie tak było.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 421 / 21 / 0
Łączył ktoś z was Trazodon z amfetaminą? Jak się sprawuje? Można tak robić? Wzmacnia, spłyca loty? Potrzebuje jak najbardziej szczegółowe informacje, z góry dziękuweczka [emoji4]
  • 201 / 64 / 0
Ja łączyłem z hexen i imo lipa. Uboki nasilone.
Trazodon w sumie ma taki efekt ze pałka staje ale jest to priapizm. Też myślałem o łączeniu z libidowymi bk po ktorych chce sie, ale nie można.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".