Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Mdphp legalne ? 2fa ? 5f AKB48 ?
Środek przeznaczony do badań chemicznych, nie do spożycia przez ludzi.
  • 101 / 4 / 0
A ja jestem w wiosce pod londynem i powiedzmy ze nie chcac juz kupowac przez dark net (mieszkam u znajomychktorzy nie cpaja w ogole nie moge nic zamowic na ich adres)chcialabym speeda albo meth.Chce pojechac do londynu i w bialy dzien popytac sie ludzi :) tylko nie wiem czy tak moge i gdzie to mozna zrobic.Dawno nie bylam w londynie,mieszkalam tam pare lat temu ale byla inna sytuacja byly dwa smart shopy ktorych teraz juz nie ma. Gdzie moge pojechac by znalezc speed bez przypalu. Glupio tak zaczepiac ludzi na ulicy gdziekolwiek;p Podpowiedzcie cos.Gdzie to moge ogarnac.Znam wszytskie dzielnice w londynie wiem jak dojechac gdzie..Pomozcie hajpowicze. Pilne bo jestem na glodzie;p
  • 101 / 4 / 0
Fister pisze:
Jedź na Camden market. Na przeciw tych wszystkich t-shirtów jest budka, dwóch fajnych chłopców sprzedaje tam herbaty z muchomorów itp. poproś ich ładnie i dyskretnie o normalne grzybki.

Jakich t-schirtow? Tam budek z koszulkami jest mnostwo.Jak dokladnie wyglada ta budka?? dokladniejsze info plisss
  • 146 / 3 / 0
normalnie jesteś na końcu camden market na zewnątrz. jest taka duża ściana z t-shirts i na przeciw są budki. znaleźć tą budkę jest łatwo, albo po prostu zapytaj się gdzie kupić mushrooms tea .
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 105 / 14 / 0
Do kodeiniarzy w okolicach Cambridge, przyjechałem na święta do teścia z dziewczyną i cierpię na brak owej substancji w organizmie, nie spodziewałem się takich męczarni. Pomóżcie, dajcie jakiś kontakt na priv
  • 261 / 8 / 17
jak to jest z ziołem w uk? ile grozi za posiadanie a ile za uprawe?
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 1513 / 26 / 0
Kumpla złapali z 10g w kieszeni i dostał list, że ma jeszcze 2 szanse :P
Jest społecznie tolerowane, social dealers mają też luz.
Znam osoby uprawiające na własny użytek i mają dość na luzie - tak do uncji przy sobie jest warning.

https://www.gov.uk/penalties-drug-possession-dealing
Do 5 lat posiadanie, do 14 produkcja dystrybucja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_ ... ed_Kingdom
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1329 / 59 / 0
Jedną znajomą osobę dwa razy zatrzymali z niewielkimi ilościami mj. Za pierwszym razem nie zrobili mu nic, za drugim musiał zapłacić jakąś śmieszną karę, w wysokości kilkudziesięciu funtów. Jest jak napisał mr_b, trawa w UK jest społecznie tolerowana, raczej nikt nie ma z tym problemu. Dużo łatwiej też kupić, kilka razy zdarzało mi się, że na ulicy ktoś do mnie podchodził i proponował sprzedaż trawy, albo innych rzeczy (koka, MDMA, crack).
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 64 / 6 / 0
mi sie tylko na tootingu zdarzylo :P Ale nie byl to ziomek godny zaufania z aparycji :p Balabym sie, ze mi jakis syf sprzeda. Zreszta ogolnie dla mnie mega to niepewne kupic od pierwszego lepszego ziomka z ulicy jakis chemiczny shit. trawa luz, ale proszkow sie boje. Czemu nikt mnie nigdy nie zaczepil, ze ma helenke? :P Mojego ex murzyn na Shepherd bush pytal czy nie chce browniczka. Zacny byl, nie powiem, ale nie mam do goscia kontaktu :(
Ludzie podpowiecie jakie benzo mamy w naszych angielskich aptekach? Jestem kompletnie zielona z ang nazwami, a nie raz by sie przydaly.
"Here we are, she thought, At the edge of the world, the very edge of western ... and all of us are so desperate to feel something, anything,…”
  • 2372 / 57 / 0
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.