ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
cena też mi cos nie pasuje ale powiedziano mi ze teraz w holandii duzo produkuja i zalewaja europe
  • 2877 / 266 / 0
tak, MDA za 70 zł XDD

ta używka kosztuje jakieś 200-300 zł
  • 3177 / 888 / 5
Nie ma opcji, że to MDA. Ani czas działania ani cena nie pasują. Poza tym gdyby było tak produkowane w NL to już bym na tym siedział xD w ogóle każdy pewnie
Dostałeś keton jakiś albo benzofuran.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2877 / 266 / 0
w NL robią MDMA masowo a MDA to domena kanady
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 7 / 1 / 0
bardzo mozliwe ze to benzofuran jakis dzialanie bardzo podobne do 6apb ale cena za niska i dostalem to w krysztale
  • 3362 / 350 / 0
Moj ranking empatogenow:
MDA > 4-FA > dlugo nic > 6-APB > dlugo nic > MDMA

MDA to najlepszy party drug jaki probowalem. Jest kompletny. Ma cos psychodelicznego, ma duzo stymulacji, ma wkurwe euforii. 10/10 po prostu.
  • 2877 / 266 / 0
chyba było jedzone niedawno xd zachwyt po każdej fazie, mino ze niby się już ro przeżywał, piękne
  • 283 / 33 / 0
@FajnieJest
Jak na jednym z wakacyjnych festiwali poczęstowałem dwóch dobrych kolegów którzy przed tamtym spotkaniem nie mieli nawet pojęcia że istnieje MDA to opisałem je im praktycznie takimi samymi słowami jak Twoje. Daje okejke.
To o nich pisałem w tym wątku że oglądali lasery z otwartymi ustami większość nocy zamiast tańczyć (xD)

MDA to dla mnie najlepszy z dragów jaki istnieje. A już wogóle samo to że można je przyjąć tylko raz na ruski rok żeby było naprawdę kozacko, i dzięki temu nie ma jak go nadużywać to jest majstersztyk. Ja je zarzucam tak dwa - trzy razy do roku głównie na mega-rejwach w Holandii takich jak Thunderdome. Dzięki temu za każdym razem jest taka jazda że hooy. Szampańska zabawa, a jej sekret to używać tego rzadko.
dawniej Anon
  • 2877 / 266 / 0
kurde trochę żałuję, że zmieszałem już dość dawno gdzieś sztukę MDA pół na pół z MDMA, faza jest piękna ale brakuje mi tej mega energii jak po 100 mg MDA, wtedy można skakać po sufit
  • 2199 / 366 / 0
Ale po jakimś czasie na MDA jak się wrzuci MDMA to wejscie emki jest takie, że ja cie o chuj
biało przed oczami, widzenie przez ściany, stan nieważkości
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich