Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Jak na jednym z wakacyjnych festiwali poczęstowałem dwóch dobrych kolegów którzy przed tamtym spotkaniem nie mieli nawet pojęcia że istnieje MDA to opisałem je im praktycznie takimi samymi słowami jak Twoje. Daje okejke.
To o nich pisałem w tym wątku że oglądali lasery z otwartymi ustami większość nocy zamiast tańczyć (xD)
MDA to dla mnie najlepszy z dragów jaki istnieje. A już wogóle samo to że można je przyjąć tylko raz na ruski rok żeby było naprawdę kozacko, i dzięki temu nie ma jak go nadużywać to jest majstersztyk. Ja je zarzucam tak dwa - trzy razy do roku głównie na mega-rejwach w Holandii takich jak Thunderdome. Dzięki temu za każdym razem jest taka jazda że hooy. Szampańska zabawa, a jej sekret to używać tego rzadko.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.