Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Jak na jednym z wakacyjnych festiwali poczęstowałem dwóch dobrych kolegów którzy przed tamtym spotkaniem nie mieli nawet pojęcia że istnieje MDA to opisałem je im praktycznie takimi samymi słowami jak Twoje. Daje okejke.
To o nich pisałem w tym wątku że oglądali lasery z otwartymi ustami większość nocy zamiast tańczyć (xD)
MDA to dla mnie najlepszy z dragów jaki istnieje. A już wogóle samo to że można je przyjąć tylko raz na ruski rok żeby było naprawdę kozacko, i dzięki temu nie ma jak go nadużywać to jest majstersztyk. Ja je zarzucam tak dwa - trzy razy do roku głównie na mega-rejwach w Holandii takich jak Thunderdome. Dzięki temu za każdym razem jest taka jazda że hooy. Szampańska zabawa, a jej sekret to używać tego rzadko.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.