Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
>>> Endrju. 5gram powiadasz . JA zapodalem wczoraj okolo 3,5grama ( 80szt). Nasionka potraktowalem palka drewniana w miseczce, potem do buzi, pomielilem i wyplulem again to the bowl. Papke potraktowalem sokiem z cytryny . Odstawilem na troche i pozniej spozylem popijajac mocnym kakao .
Pierwsze efekty pojawily sie po jakichs 30minutach . Uczucie goraca i wrazenie podniesionej temperatury, oslabienie konczyn i lekkie mdlosci spowodowane najprawdopodobniej wczesniejszym, obfitym posilkiem lub tez wypitym kakao . BTW, tolerancja na tryptaminy+lizergamidy juz jakas wyrobiona bo tydyien wczesniej byl ForHouMeth .
Negatywne efekty utrzymywaly sie jakies kolejne 30minut i gdy zaczely slabnac to plynnie wjezdrzaly doznania przyjemne .
Minelo jakies 70minut od spozycia . Lezalem w ciemnym pokoju z moja dziewczyna, ogladalismy wizualizacje i sluchali psy transu . Zauwazylem, ze mam szerzej otwarte oczy, muzyka zaczela pieknie brzmiec. Praktycznie kazdy kolejny utwor byl swietny . Przez tripa przemielilem; infected m, eat static, FSOL,
Synestezja plynaca z doznan wizualno dzwiekowych . Dzwiek przenikajacy w glab mojego mozgu . Mini eksplozje w receptorach serotoninowych oznajmialy nadejscie euforii. Wraz z posrezeniem zrenicy, pojawily sie wybuchy smiechu . Czysta euforia, napiecie miesniowe,podniesiona temperATUra, wyostrzona wizja przejechana multikolorowym pedzlem . Barwy nabraly glebi i indywidualnego charakteru . Kolory y bliska okazywaly sie teczowym zlepkiem pikseli. Zaburzenia postrzegania odleglosci, patrzenie '' zza oka '' . Lekkie cevy . Nie wglebialej sie w nie na dluzej, wiec nie bede opisywac . Zmiana postrzegania zrodel swiatla ( latarni za oknem ) . Swiatlo mniej rozproszone, bardziej symetrycynie rozchodzace sie, na wzor znaku + .
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Mnie się bardziej uśmiecha jakaś łąka niż zamknięte 4 ściany, ale w nocy zimno trochę jest, więc jak na łonie natury to wybrałbym raczej dzień. Znowu w nocy chyba wizuale byłyby lepsze. Co myślicie?
Następnie pożrę Cię
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Sok z cytryny, a właściwie grzyby w nim namoczone na 20 minut, bardzo ładnie wchodzą.... wzmocnione. Psylocybina pod wpływem kwaśnego środowiska traci grupę fosforową i przeistacza się w wino duszy - psylocynę. Nie wiem czemu cytryna miałaby podbić działanie powoju ale zawsze można spróbować
pilleater pisze: Chyba LSA pod jej wpływem nie przereaguje do LSD ;>
jesli uwaza ze sok z cytryny pomaga i lepiej sie z tym czuje to jest ok (mozliwa dodatkowa wkretka i jest milo heh).
Następnie pożrę Cię
– Jak zdołałaś wrócić?
imbir może się ciekawie zmiksować, dawno temu zjadłem sporo ekstraktu z imbiru i powój (jakaś dziwna odmiana, sam nie wiem jak bardzo aktywna), kilka godzin umierałem z bólu bebechów a później przeżyłem jeden z najkonkretniejszych psychodelicznych wystrzałów w hiperprzestrzeń. składniki imbiru są antagonistami niektórych receptorów serotoninowych więc mogą w jakiś sposób wpływać na fazę. no i na żołądek też pomaga. a świeży jest boski
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.