Niestety liczyłem że dam radę wytrzymać ale doszły spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę. Kupilem także ranigast i wziąłem 1 tabletkę ale już nie poczułem różnicy. Zobaczę jak jutro się będę czuł lecz spodziewam się że znowu będę musiał zakupić Bioprazol i mam nadzieję że ponownie pomoże na dłuższy czas pozbyć się problemu.
Pozdrawiam
Zawsze jednak można jebnąć łyżkę sodki do połowy szklanki wody i pierdolić bebechy. Też pomoże a w końcu i tak każdy ćpun zdechnie na własną głupotę:)
Czy jeśli 2 dni temu miałem gorączkę do 40 stopni i brałem parecetamol to czy mogę brać: gałkę, dmx, aviomarin i kodę?
I czy te substancję wpływają na siebie, w sensie czy codziennie mogę jeść co innego?
Dodam, że 2 miesiące temu miałem nerwowe porażenie twarzy i brałem przez miesiąc steryd- Encorton.
Wrzuciłem 2mg klemastyny, czy mogę wypić do tego dwa piwa, waże 60 kg
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
27 czerwca 2019matteo97 pisze: spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę.
Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.