Niestety liczyłem że dam radę wytrzymać ale doszły spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę. Kupilem także ranigast i wziąłem 1 tabletkę ale już nie poczułem różnicy. Zobaczę jak jutro się będę czuł lecz spodziewam się że znowu będę musiał zakupić Bioprazol i mam nadzieję że ponownie pomoże na dłuższy czas pozbyć się problemu.
Pozdrawiam
Zawsze jednak można jebnąć łyżkę sodki do połowy szklanki wody i pierdolić bebechy. Też pomoże a w końcu i tak każdy ćpun zdechnie na własną głupotę:)
Czy jeśli 2 dni temu miałem gorączkę do 40 stopni i brałem parecetamol to czy mogę brać: gałkę, dmx, aviomarin i kodę?
I czy te substancję wpływają na siebie, w sensie czy codziennie mogę jeść co innego?
Dodam, że 2 miesiące temu miałem nerwowe porażenie twarzy i brałem przez miesiąc steryd- Encorton.
Wrzuciłem 2mg klemastyny, czy mogę wypić do tego dwa piwa, waże 60 kg
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
27 czerwca 2019matteo97 pisze: spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę.
Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.