Niestety liczyłem że dam radę wytrzymać ale doszły spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę. Kupilem także ranigast i wziąłem 1 tabletkę ale już nie poczułem różnicy. Zobaczę jak jutro się będę czuł lecz spodziewam się że znowu będę musiał zakupić Bioprazol i mam nadzieję że ponownie pomoże na dłuższy czas pozbyć się problemu.
Pozdrawiam
Zawsze jednak można jebnąć łyżkę sodki do połowy szklanki wody i pierdolić bebechy. Też pomoże a w końcu i tak każdy ćpun zdechnie na własną głupotę:)
Czy jeśli 2 dni temu miałem gorączkę do 40 stopni i brałem parecetamol to czy mogę brać: gałkę, dmx, aviomarin i kodę?
I czy te substancję wpływają na siebie, w sensie czy codziennie mogę jeść co innego?
Dodam, że 2 miesiące temu miałem nerwowe porażenie twarzy i brałem przez miesiąc steryd- Encorton.
Wrzuciłem 2mg klemastyny, czy mogę wypić do tego dwa piwa, waże 60 kg
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
27 czerwca 2019matteo97 pisze: spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę.
Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.