Niestety liczyłem że dam radę wytrzymać ale doszły spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę. Kupilem także ranigast i wziąłem 1 tabletkę ale już nie poczułem różnicy. Zobaczę jak jutro się będę czuł lecz spodziewam się że znowu będę musiał zakupić Bioprazol i mam nadzieję że ponownie pomoże na dłuższy czas pozbyć się problemu.
Pozdrawiam
Zawsze jednak można jebnąć łyżkę sodki do połowy szklanki wody i pierdolić bebechy. Też pomoże a w końcu i tak każdy ćpun zdechnie na własną głupotę:)
Czy jeśli 2 dni temu miałem gorączkę do 40 stopni i brałem parecetamol to czy mogę brać: gałkę, dmx, aviomarin i kodę?
I czy te substancję wpływają na siebie, w sensie czy codziennie mogę jeść co innego?
Dodam, że 2 miesiące temu miałem nerwowe porażenie twarzy i brałem przez miesiąc steryd- Encorton.
Wrzuciłem 2mg klemastyny, czy mogę wypić do tego dwa piwa, waże 60 kg
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
27 czerwca 2019matteo97 pisze: spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę.
Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.