Niestety liczyłem że dam radę wytrzymać ale doszły spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę. Kupilem także ranigast i wziąłem 1 tabletkę ale już nie poczułem różnicy. Zobaczę jak jutro się będę czuł lecz spodziewam się że znowu będę musiał zakupić Bioprazol i mam nadzieję że ponownie pomoże na dłuższy czas pozbyć się problemu.
Pozdrawiam
Zawsze jednak można jebnąć łyżkę sodki do połowy szklanki wody i pierdolić bebechy. Też pomoże a w końcu i tak każdy ćpun zdechnie na własną głupotę:)
Czy jeśli 2 dni temu miałem gorączkę do 40 stopni i brałem parecetamol to czy mogę brać: gałkę, dmx, aviomarin i kodę?
I czy te substancję wpływają na siebie, w sensie czy codziennie mogę jeść co innego?
Dodam, że 2 miesiące temu miałem nerwowe porażenie twarzy i brałem przez miesiąc steryd- Encorton.
Wrzuciłem 2mg klemastyny, czy mogę wypić do tego dwa piwa, waże 60 kg
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
27 czerwca 2019matteo97 pisze: spore bóle brzucha które prawie nawet na chwilę nie ustępowały więc zakupiłem Maalox i po 2 tabletkach można powiedzieć że ból ustąpił i jedynie jeszcze co nieco jeździ po żołądku ale dzięki Tobie się już nie męczę.
Poprawiono nazwę substancji. taurinnn
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.