Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 965 / 302 / 5
Nie znalazłem odpowiedniejszego wątku. Czy przy metylofenidacie i amfetaminie zachodzi tolerancja krzyżowa? A co z bupropionem i metylofenidatem, bupropionem i amfetaminą?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1969 / 257 / 0
^^^^^^
bupropion i MPH tak zachodzi tolerancja krzyżowa.
AMP obniża tolerancje na NDRI
ps
Nie łącz amfetaminy i ndri.
  • 42 / 3 / 0
Jak szybko w przybliżeniu rośnie tolerancja na brana dawkę medikinetu dr nosowo? Biorę około 100mg dziennie nosowo ale nie chcę żeby tolerka szybko weszła i chciałbym wrócić do mniejszych dawek ale żeby dalej dawały produktywność i koncentrację. Nie chcę tolerancji na lek ponieważ mam teraz masę nauki i nie dam rady się nauczyć jak tolerancja wejdzie i nie będę odczuwał tych skutków medikinetu.
  • 1969 / 257 / 0
^^^^
Rośnie z prędkością światła czyli bardzo szybko nie jest to polecana droga podania.
  • 210 / 18 / 0
Jak wygląda odstawienie medikinetu w dawkach leczniczych np takich 30 mg ? ,trzeba schodzić stopniowo czy można z dnia na dzień, jest to jakiś ostry zjazd czy nic się nie dzieje ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 965 / 302 / 5
Nic się nie dzieje raczej. Jeszcze zależy jak długo bierzesz. Możesz dla pewności zejść do 15 jednego dnia. I jezlie na 15 będzie ok to zejść całkowicie dnia następnego
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1969 / 257 / 0
^^^^^
Nie powinno być problemu z odstawieniem.
Mogę ci polecić w trakcie odstawki DXM i urosept.
DXM ma fajne działanie jak lekki antydepresant a w połączeniu uroseptem pozwoli ci obniżyć tolerancje na ndri.
  • 1824 / 104 / 20
Zgodzę się, przy braniu leczniczych dawek nie powinno być problematyczne odstawienie MPH. Co najwyżej może wystąpić gorszy nastrój i uczucie braku energi. Z powodu nie tyle uboków, co odcięcia organizmu od wspomagania tych kwestii
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 210 / 18 / 0
Ile sobie zrobić przerwy np po 4 tygodniach brania metylo żebym znowu mógł znowu poczuć działanie ? tak z miesiąc wystarczy czy może mniej ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1969 / 257 / 0
@Uszkodzonabania
Detox z DXM i uroseptem 2tyg odpowiada 8 tygodniowemu detoxowi na czysto.
Zablokowany
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.