Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1080 / 318 / 5
Nie znalazłem odpowiedniejszego wątku. Czy przy metylofenidacie i amfetaminie zachodzi tolerancja krzyżowa? A co z bupropionem i metylofenidatem, bupropionem i amfetaminą?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2283 / 286 / 0
^^^^^^
bupropion i MPH tak zachodzi tolerancja krzyżowa.
AMP obniża tolerancje na NDRI
ps
Nie łącz amfetaminy i ndri.
  • 42 / 3 / 0
Jak szybko w przybliżeniu rośnie tolerancja na brana dawkę medikinetu dr nosowo? Biorę około 100mg dziennie nosowo ale nie chcę żeby tolerka szybko weszła i chciałbym wrócić do mniejszych dawek ale żeby dalej dawały produktywność i koncentrację. Nie chcę tolerancji na lek ponieważ mam teraz masę nauki i nie dam rady się nauczyć jak tolerancja wejdzie i nie będę odczuwał tych skutków medikinetu.
  • 2283 / 286 / 0
^^^^
Rośnie z prędkością światła czyli bardzo szybko nie jest to polecana droga podania.
  • 210 / 18 / 0
Jak wygląda odstawienie medikinetu w dawkach leczniczych np takich 30 mg ? ,trzeba schodzić stopniowo czy można z dnia na dzień, jest to jakiś ostry zjazd czy nic się nie dzieje ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1080 / 318 / 5
Nic się nie dzieje raczej. Jeszcze zależy jak długo bierzesz. Możesz dla pewności zejść do 15 jednego dnia. I jezlie na 15 będzie ok to zejść całkowicie dnia następnego
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2283 / 286 / 0
^^^^^
Nie powinno być problemu z odstawieniem.
Mogę ci polecić w trakcie odstawki DXM i urosept.
DXM ma fajne działanie jak lekki antydepresant a w połączeniu uroseptem pozwoli ci obniżyć tolerancje na ndri.
  • 1825 / 106 / 20
Zgodzę się, przy braniu leczniczych dawek nie powinno być problematyczne odstawienie MPH. Co najwyżej może wystąpić gorszy nastrój i uczucie braku energi. Z powodu nie tyle uboków, co odcięcia organizmu od wspomagania tych kwestii
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 210 / 18 / 0
Ile sobie zrobić przerwy np po 4 tygodniach brania metylo żebym znowu mógł znowu poczuć działanie ? tak z miesiąc wystarczy czy może mniej ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2283 / 286 / 0
@Uszkodzonabania
Detox z DXM i uroseptem 2tyg odpowiada 8 tygodniowemu detoxowi na czysto.
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.